Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Voiculescu a cerut ELIBERAREA: Decizia a fost luată de Administrația Penitenciarelor

dan voiculescu

Lovitură dură încasată de Dan Voiculescu. Deşi spera să fie eliberat condiţionat cât mai curând, acest vis este departe de realitate. Cazul său a fost amânat zece luni de către comisia de penitenciar, anunţă hotnews.ro, care citează surse din Administrația Penitenciarelor. Inițial, purtatoarea de cuvant a penitenciarului Rahova, Gabriela Livadariu, anunța că cei din Comisia Penitenciarului vor da o sentință favorabilă ce urma să fie confirmată sau nu de justiție, la Judecătoria Sectorului 5. Potrivit unor surse anterioare, Voiculescu ar fi urmat să fie eliberat condiţionat, dar ultimele informaţii susţin exact contrariul.

Citeşte şi: DOLIU în lumea artei: Fiul marelui Constantin Brâncuşi a încetat din viaţă / VIDEO

Comisia de eliberare condiționată a Penitenciarului Rahova s-a reunit vineri pentru a lua o decizie în ceea ce privește o eventuală eliberare a lui Dan Voiculescu. Se pare, însă, că aceasta a decis să amâne hotărârea. Voiculescu îndeplinește condițiile pentru a fi eliberat din închisoare, dar există suspiciuni atât asupra celor 11 cărți pe care le-a scris în spatele gratiilor, cât și asupra zilelor de muncă efectuate. În plus, el nu a plătit prejudiciul de 60 de milioane de euro.

Citește și: Era aşteptată pe scenă de mii de oameni, iar ea făcea sex în backstage / VIDEO

Instanţa l-a condamnat pe acesta la zece ani de închisoare în data de 8 august 2014, în urma dosarului ICA, dar Voiculescu beneficiază de reducerea pedepsei pentru că are peste 60 de ani, mai spune sursa citată.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.