Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Voiculescu, apel din închisoare: Sunt foarte curios...

voiculescu

Dan Voiculescu, patronul trustului Intact şi fondatorul Partidului Conservator, lansează un nou apel din spatele gratiilor. De această dată, Voiculescu vrea să se implice în strângerea de fonduri pentru achiziţionarea unui pian pentru Liceul Dinu Lipatti. Însă nu donând personal bani, ci solicitându-le celor pe care i-a ajutat să sprijine financiar demersul.

"In urma cu ceva timp am vazut apelul marei artiste Maia Morgenstern in campania care isi propunea sa adune fondurile necesare achitionarii unui pian pentru Liceul Dinu Lipatti. Este vorba de un instrument muzical adecvat valorii exceptionale a tinerilor muzicieni care ajung sa reprezinte cu succes Romania fie la concursurile internationale, fie pe marile scene ale lumii.

Cauza pe care marea artista o sustine este nobila si importanta mai ales pentru semnalul pe care il lanseaza: sa ne uitam cu atentie la ceea ce oferim copiilor si nepotilor nostri pentru a-si urma vocatia si sa-i ajutam sa se pregateasca pentru performanta.

M-as bucura daca – pentru a simti satisfactia participarii si a responsabilitatii – toti cei pe care la randul meu i-am sprijinit o data in viata ar pune umarul si ar face donatii la numarul 8834.

Sunt foarte curios sa vad cati oameni am sprijinit in viata, poate nu stiu eu sau au uitat ei", scrie Dan Voiculescu pe blog.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.