Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Voiculescu e în doliu: 'A plecat discret'

dan voiculescu

Mogulul Dan Voiculescu vorbeşte din nou din spatele gratiilor. Şeful Antenelor vorbeşte despre cel mai trist moment al săptămânii petrecut în ţara noastră, decesul marelui Radu Beligan.

Voiculescu vorbeşte despre relaţia pe care a avut-o cu maestrul Beligan într-un text scris pe propriul blog. "Parcă și-a ales maestrul Radu Beligan momentul ieșirii din scenă. A plecat discret, când lumea întreagă se uita în altă parte. Am pierdut un artist pe care toți l-am iubit sincer. O pierdere pentru România și pentru cultura națională.

Citeşte şi: Klaus Iohannis a trecut în rezervă doi generali importanți

Am revăzut imagini de la decernarea Premiilor de excelență ale Fundației pentru Dezvoltarea României. Am avut, câțiva ani la rând, satisfacția de a schimba puțin „regulile nepăsării românești” în privința marilor valori naționale. Uitându-mă la înregistrarile cu maestrul Radu Beligan și cu Florin Piersic, mi-am dat seama cât de important este să recunoaștem și să prețuim aceste valori la momentul potrivit. Am rugat-o pe Trisi, cea care în ultimii 7 ani a coordonat Fundația pentru Dezvoltarea României, să continue acest proiect, chiar dacă eu nu voi putea fi fizic prezent. Trebuie să reînvățăm să vorbim despre marile valori românești. Să le redescoperim. Și nu doar atunci când e prea târziu. România are valori. ", a spus Voiculescu.

Citeşte şi: Anunțul SFÂRȘITULUI pentru Recep Tayyip Erdogan: Tot armata îl va da jos

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.