Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Voiculescu, pas imens spre eliberare. Decizie importantă a judecătorilor

Dan-Voiculescu

Omul de afaceri, Dan Voiculescu, condamnat la 10 ani de închisoare, a obținut o victorie imensă în tentativa de a obține eliberarea din penintenciar.

Judecătorii Dan Lupașcu și Viorica Costiniu de la Curtea de Apel București au admis, „în principiu”, contestația în anulare depusă de Dan Voiculescu privind pedeapsa de 10 ani de închisoare primită în dosarul privatizării frauduloase a Institutului de Cercetări Alimentare. Dacă solicitarea lui Dan Voiculescu este acceptată, atunci acesta va fi eliberat, informează EvZ.

Pe 11 noiembrie, Lupașcu și Costiniu vor analiza două chestiuni reclamate de avocații mogulului media: constituirea completului de judecată și o presupusă incompatibilitate a judecătorilor Camelia Bogdan și Mihai Alexandru Mihalcea, magistrații care l-au condamnat pe Voiculescu. În procesul din 15 octombrie 2014, desfășurat în spatele ușilor închise, Costiniu și Lupașcu au decis să sesizeze și Curtea Constituțională cu o excepție.

Apărătorii lui Voiculescu au susținut că nu este normal ca ședința în care se analizează contestația în anulare să se desfășoare fără citarea părţilor, dar cu participarea procurorului.

Citește și: Procurorul care a instrumentat dosarul lui Voiculescu, sancționat de CSM

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.