Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Voiculescu: 'Uitându-mă, zilele trecute, la Antena 3, mi-a venit o idee'

Dan-Voiculescu

Dan Voiculescu a încheiat deja primii 2 ani din cei 10 la care a fost condamnat în Dosarul ICA. Pe 25 septembrie, fostul patronul al Antena 3 face 70 de ani. Din pușcărie, Voiculescu a anunțat ce și-ar dori de ziua sa. Nu un măr, cel mai frumos cadou pe care spune că l-a primit pe când avea 4 ani, de la mama sa, ci ca românii să ajute o familie din Iași.

”Am fost de multe ori întrebat care este cel mai frumos cadou pe care l-am primit. Am văzut reacția de uimire a nepoților mei cand le-am răspuns: un măr. Este mărul pe care l-am primit de la mama mea, cu aproape 65 de ani în urma. Atât s-a putut atunci. A trecut multă vreme, dar parcă a fost ieri. Aș vrea să fi fost ieri.

Zilele trecute am primit primul cadou pentru aniversarea mea din acest an de la un vechi prieten, un tânăr informatician de care sunt mândru și despre a cărei evoluție am scris pe blog încă din 2010. Mi-a dăruit o carte (extrem de bună), scuzându-se că nu a știut ce cadou să-mi facă.

Citește și: FABULOS A fost înregistrată prima convorbire între delfini, din Marea Neagră

În aceste zile, fiicele mele m-au întrebat ce-mi doresc de ziua mea. Nu le-am răspuns încă.

Uitându-mă zilele trecute la Antena 3, mi-a venit o idee.

Am văzut-o pe Loredana, fetiță de 13 ani din Iași și drama cumplită prin care ea și familia ei trec (povestea ei aici). Și mi-am adus aminte de mărul primit de la mama mea.

Citește și: S-a aflat cine e vinovat de moartea fiicei lui Whitney Houston

În acest an, îmi doresc ca cei care se gândesc la mine (familia mea mică, mare și foarte mare, oameni care mă cunosc sau nu personal) să-mi dăruiască obiecte de strictă necesitate de care Loredana și frații ei au atât de multă nevoie acum, în prag de iarnă. Mobilă, electrocasnice, haine, materiale de construcții și bani pentru reconstrucția casei care a ars cu câteva zile în urmă.

Din punct de vedere organizatoric, Trisi de la Fundația pentru Dezvoltarea României (care a făcut deja o listă) se va ocupa ca toate acestea să ajungă la copiii familiei Solomon. Fiicele mele vor actualiza zilnic lista de cadouri respectând, în același timp dorința celor care vor dori să rămână anonimi.

Citește și: Sunt psihopat? Mulţi români îşi pun această întrebare. Fă testul de mai jos şi află adevărul!

Pentru mine, cel mai frumos dar din acest an va fi acela de a reda acestei familii șansa la o viață normală.

Familia este cel mai frumos dar. Iar eu pot spune că sunt un soț, tată și bunic împlinit.”, a scris Dan Voiculescu pe blogul său.

Citește și: Carmen Iohannis, DEZMAT la Media Music Awards, la Sibiu! Oamenii au fost socati

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.