Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dâncu: Ponta, obligat să stea Premier

ponta

Sociologul Vasile Dancu, fost membru al 'Grupului de la Cluj' din PSD,  spune ca depinde doar de Victor Ponta daca va avea probleme la guvernare.

"Nu cred că va avea probleme, dar depinde doar de el. Dacă va avea voința de a merge mai departe, va avea tot sprijinul", spune Dancu, pentru Revista 22, intrebat daca Ponta va avea probleme la guvernare din cauza pierderii partidului.

Potrivit sociologului, desi exista varianta demisiei lui Ponta si intrarii PSD in Opozitie, Ponta este 'obligat' sa ramana Premier.

"Ca variantă, această perspectivă există, dar nu este cea mai bună soluție. În 2009, Mircea Geoană a mizat pe o aventură de genul acesta și a pierdut. Până la urmă, a sacrificat guvernarea pentru un moft personal într-o strategie de imagine bazată pe un scenariu amatoristic. Nu aș recomanda această strategie și pentru că puterea nu se cedează fără luptă, este una dintre legile luptei politice. Când ai majoritatea parlamentară, ești obligat s-o joci în interesul celor care te-au votat și pe care îi reprezinți", a mai spus Dâncu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.