Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dani Alves, întors de PSG din drumul către Manchester City: Ce salariu va avea brazilianul la Paris

www.digisport.ro
Dani Alves

Rămas liber de contract după despărțirea de Juventus Torino, la care a jucat doar un sezon, Dani Alves și-a găsit echipă. Deși părea că brazilianul va ajunge din nou sub comanda lui Guardiola, la Manchester City, șeicii lui PSG l-au convins să semneze cu vicecampioana Franței.

L'Equipe anunță că Dani Alves va fi jucătorul lui PSG în următorii doi ani. Vicecampioana Franței i-a oferit un salariu stagional mai mare decât Manchester City, care era dispusă să-i dea doar 5 milioane de euro pe sezon.

Conform presei franceze, Dani Alves va fi prezentat miercuri sau joi la noua sa echipă, urmâd să plece alături de PSG în Statele Unite ale Americii, la Miami, acolo unde formația din capitala Franței va juca 3 partide amicale între 15 și 26 iulie, anunță Digisport.ro.

Citește și: Transfer de senzație reușit de CS Universitatea Craiova: A adus un mijlocaș format de Juventus Torino

Indirect, trecerea lui Dani Alves la Barcelona ar putea oferi o mână de ajutor Barcelonei. Catalanii nu au găsit un înlocuitor pe măsură după plecarea brazilianului și în ultima perioadă s-a scris că l-ar dori pe ivorianul Sergi Aurier, fundașul dreapta al lui PSG. Juventus este însă și ea interesată de serviciile apărătorului de 24 de ani, deci rămâne de văzut ce se va întâmpla în perioada următore.

Dani Alves este liber de contract după despărţirea de Juventus, venită la numai un an după venirea de la Barcelona, pentru care jucase opt ani, între 2008 şi 2016. Fundaşul brazilian în vârstă de 34 de ani a jucat 33 de meciuri şi a marcat şase goluri pentru Juventus, în toate competiţiile. În tricoul Barcelonei, Dani Alves a evoluat 391 de partide şi a înscris 21 de goluri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.