Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniel Buda (PNL): Guvernul PSD-ALDE, ucigaşul mediului economic şi fiscal din România!

Inquam Photos / Octav Ganea
dragnea tudose gesturi

Europarlamentarul PNL Daniel Buda lansează un atac dur la adresa Guvernului, despre care spune că este "ucigaşul mediului economic şi fiscal din România". Buda are însă un mesaj la fel de dur pentru Liviu Dragnea şi Mihai Tudose,dar şi pentru ministrul de Finanţe Ionuţ Mişa: "veţi rămâne în istorie ca cei mai nocivi şi detestaţi lideri politici!"

Citeşte şi: SONDAJ IMAS: Cifre DEVASTATOARE pentru Dragnea şi Tudose. Încrederea în cei doi lideri, ÎN CĂDERE LIBERĂ

"Guvernarea PSD-ALDE se dovedeşte a fi nu doar o guvernare incompetentă, mincinoasă şi lipsită de orice urmă de profesionalism ci şi o Guvernare care luptă zilnic împotriva intereselor tuturor cetăţenilor români. Codul Fiscal pe care domnii Liviu Dragnea, Mihai Tudose şi Ionuţ Mişa intenţionează să îl adopte astăzi prin Ordonanţă de Urgenţă a fost contestat în ultimele 2 săptămâni nu doar de către PNL şi preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, de patronatele, sindicatele şi mediul economic privat ci şi de către Comisia Europeană.

Din păcate, Guvernul neputinţei şi a incompetenţei a rămas mut, surd şi orb chiar şi la urletul de disperare a primarilor din ţară, inclusiv a primarilor PSD, care vor fi puşi în situaţia de a renunţa la investiţiile publice la care s-au angajat sau, mai grav, la proiectele derulate pe fonduri europene, din cauza lipsei banilor.

Sub Guvernarea PSD-ALDE, România riscă să rămână mai departe o țară de lumea a treia, subdezvoltată, ameninţată de o criză politică şi economică fără precendent. Domnule Liviu Dragnea, sunteţi singurul care mai puteţi opri derapajul în care v-aţi angajat propriul Guvern! Nu rataţi ocazia să vă îndreptaţi greşeala. Altfel, strada vă va obliga să o faceţi!", se arată într-un comunicat remis ŞTIRIPESURSE.RO.

Citeşte şi: Demitere BOMBĂ în şedinţa de Guvern. Premierul Tudose a dat SEMNALUL - VIDEO .

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.