Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniel Constantin DEZVĂLUIE rolul lui Ponta în noul partid Pro România

ponta constantin

Daniel Constantin a anunat că a depus la Tribunalul București actele pentru înființarea partidului Pro România. În ultimele săptămâni, Victor Ponta a vorbit despre faptul că își va ajuta prietenul să construiască noul partid. Constantin recunoaște că se consultă cu fostul premier, însă nu dă foarte multe detalii despre planurile lor comune.

Vezi şi: Fost ministru, profeţie sumbră pentru Băsescu: Doar dacă moare poate scăpa

Vezi şi: Radu Tudor: 10 acțiuni spectaculoase după eliberarea lui Ghiță

„Victor Ponta sigur că are o experienţă extraordinară. Şi a spus-o şi public că încearcă să ajute cu experienţa, împărtăşind experienţa domniei sale în domeniul politic şi nu numai. A avut, cred că asta este o chestiune pe care o recunoaşte toată lumea, o guvernare foarte bună, poate cea mai bună guvernare pe care a avut-o România după 89 până în prezent, cu rezultate extraordinare şi atunci cred că şi din punct de vedere economic are foarte multe lucruri pe care poate să le împărtăşească. Am vorbit cu domnia sa despre toate aceste lucruri, dar dânsul este membru PSD, este acolo şi dacă are alte intenţii, le va exprima domnia sa”, a declarat Constantin într-un interviu pentru Agerpres.

Întrebat dacă îl va invita pe Ponta să intre în noua formaţiune, fostul președinte PC a răspuns: „Eu v-am spus că nu invităm pe nimeni. Sunt foarte mulţi oameni care au venit către noi şi au spus: vrem să..., adică noi nu vrem să forţăm lucrurile. Dar, tocmai că din această abordare a noastră s-a născut şi o atmosferă plăcută. Aşadar, cine doreşte să vină, sigur că discutăm.”

Constantin recunoaște că s-a consultat cu Ponta, și nu de acum. „M-am consultat cu dânsul şi când am intrat în Guvernul Grindeanu şi în campania electorală şi când am făcut fuziunea cu domnul Tăriceanu în care şi dânsul credea la un moment dat. Sigur, sunt alte lucruri despre care nu mai vreau să vorbesc”, a mai declarat Daniel Constantin.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.