Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniel Constantin îi pune la colţ pe oamenii lui Voiculescu din PC: Sunt sub 5%

voiculescu constantin

Discuţiile despre fuziunea dintre PC şi PLR merg mai departe, în ciuda opoziţiei unor lideri conservatori. Conflictul dintre cei pro-fuziune şi cei anti-fuziune este de fapt un conflict între conservatorii fideli liderului spiritual al partidului, Dan Voiculescu, şi preşedintele PC, Daniel Constantin, după ce ministrul Agriculturii a căzut din graţiile fondatorului.

Conservatorii care se opun fuziunii susţin că opinia lor este împărătăşită de majoritatea oamenilor din partid. Aceştia sunt puşti însă la punct de Daniel Constantin. Ministrul Agriculturii afirmă că peste 95% dintre liderii PC sunt în favoarea fuziunii cu partidul lui Tăriceanu.

Vezi şi: Revoluție în PC. Liderul senatorilor rupe tăcerea

"A fost o opinie majoritară. La ultima şedinţă de săptămâna trecută, am vrut să dau ocazia fiecărui lider de organizaţie judeţeană să-şi exprime punctul de vedere. Nu cred că au fost 3 organizaţii care să aibă îndoieli vizavi de această fuziune. Deci majoritatea colegilor sunt de acord. Există acest grup - domnul Pelican, doamna Grapini, domnul Şerban Rădulescu - pe care îl respect, care spune că nu ar trebui să renunţăm la numele de conservator, că nu ar trebui să facem fuziune, ci alianţă. Nu conduc PC într-un stil dictatorial. Dacă există o opinie majoritară să nu facem fuziune, o respect. Dar astăzi opinia majoritară, mai mult de 95%, este să mergem pe această cale. Toţi colegii au văzut multe cercetări sociologice. În România există această tendinţă de polarizare: să avem un partid pe partea dreaptă şi pe partea stângă PSD. În niciun sondaj de opinie nu există o previziune că în 2016 vor câştiga mai mult de 35-40% fiecare parte. Categoric oamenii au nevoie de o alternativă", a declarat Daniel Constantin, la TVR.

Vezi şi: 'Nu putem să aruncăm PC la coș' / Europarlamentarul Maria Grapini explică rezistența la fuziune

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.