Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniel Constantin îl AMENINȚĂ pe Călin Popescu Tăriceanu: Ce vrea să facă vicepremierul

tariceanu constantin

Probleme la nivel înalt în ALDE. Copreşedintele formaţiunii, Daniel Constantin, dă cărţile pe faţă în privinţa relaţiei pe care o are cu Călin Popescu Tăriceanu. Constantin a devoalat ce probleme sunt în partid şi a transmis că e nevoie de de un congres cât mai rapid pentru a se alege un preşedinte unic. În plus, el îl amenință pe Tăriceanu că o serie de dezvăluiri dacă ”lucrurile nu vor merge bine”.

Citeşte şi: Laura Codruţa Kovesi, DEVOALATĂ în direct: Ce dezvăluiri a făcut Traian Băsescu

"Au fost câteva decizii care s-au luat şi au fost nemulţumiri. Suntem un partid liberal şi toţi să fim participanţi la decizie. Am avut o relaţie bună cu domnul Tăriceanu. De la finalul lui 2016 s-au schimbat anumite lucruri în această relaţie. Eu sper că lucrurile se vor îndrepta şi că relaţiile vor fi bazate pe respect. Poate o să spunem mai multe la un moment dat dacă lucrurile nu vor merge bine. Trebuie să avem un congres în perioada imediat următoare. Cineva din partid a spus că după disputele din ianuarie congresul era o soluţie. Vreau o participare, nu să se ia deciziile doar la nivelul preşedintelui. Nu am avut şedinţe, oamenii nu sunt consultaţi şi de aici apar problemele.", a spus Constantin la TVR.

Citeşte şi: Victor Ponta: Mi-am dat demisia din PSD, i-am dat-o lui Liviu Dragnea

Copreşedintele ALDE a vorbit şi despre relaţia cu Victor Ponta şi despre zvonurile conform cărora ar forma un nou partid alături de fostul premier. "Victor Ponta e un bun prieten. M-am văzut cu el şi ieri şi azi. Îl apreciez foarte mult. Ne sfătuim pe proiecte, dar nu am vorbit despre o nouă formaţiune, despre un nou partid.", a mai spus Constantin, care se jură că nu a trădat şi că nu va trăda niciodată.

"Niciodată, dar niciodată în toate acţiunile pe care le-am făcut nu am pus în pericol majoritatea parlamentară sau guvernul. Nu o voi face nici acum. Un trust mi-a pus eticheta de trădător. Niciodată în 7 ani de zile nu am trădat. Am fost consecvent mai bine de 7 ani de când conduc acest partid. Noi nu vrem se dezamăgim. ALDE s-a format pe structura PC.", a încheiat Daniel Constantin.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.