Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniel Constantin, IRONIZAT de foștii colegi de partid, după decizia Tribunalului: 'Pieton politic'

Inquam Photos / George Călin
Inquam Daniel Constantin

Vicepreşedintele ALDE Andrei Gerea susţine că Daniel Constantin a încercat o înscriere frauduloasă a partidului său, care este "un hibrid politic", în contextul în care Tribunalul Bucureşti a respins cererea de înscriere a acestei formaţiuni.

"Tribunalul Bucureşti a respins cererea de înscriere a formaţiunii politice a lui Daniel Constantin şi a celor câţiva adepţi ai acestuia. Principialul şi corectul domn Constantin a încercat o înscriere frauduloasă a unui hibrid politic constituit în urma şantajului şi a cumetriilor", afirmă Andrei Gerea, într-un comunicat transmis marţi AGERPRES.

Citește și: Numărul 2 din PSD nu se lasă: Tudose nu are anvergura de a conduce un Guvern/VIDEO

În opinia lui Gerea, "Daniel Constantin şi toţi cei care s-au adunat în jurul acestuia reuşesc să se facă de râs pe zi ce trece".

"După ce au pierdut toate procesele intentate ALDE, Constantin şi camarila sa sunt, începând cu ziua de luni, şi 'pietoni politici'. Oportunismul politic al lui Constantin şi al acoliţilor săi i-a adus într-o stare de ridicol absolut, pentru că trebuie să priceapă regulile de funcţionare ale unei societăţi democratice şi anume că nu poţi să încalci legi şi principii doar pentru a-ţi impune voinţa. Nimeni nu e mai presus de lege, cu atât mai mult nişte profitori", declară Andrei Gerea.

Citește și: Reacția lui Augustin Lazăr, după ce șase procurori au cerut să plece din DNA

El mai susţine că alegătorii ALDE au fost "trişaţi pe faţă" de Daniel Constantin. "Singurul lucru care contează nu este nici că Daniel Constantin face atâtea piruete politice de i se văd desuurile, ci contează că alegătorii ALDE au fost trişaţi pe faţă de acest personaj fără niciun fel de scrupule şi fără coloană vertebrală", afirmă Andrei Gerea, citat în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.