Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniel Dragomir cutremură lumea serviciilor: E gata să spună totul în Parlament! 'Nu vi se pare sfidător că generalul Coldea are și azi...'

revista22.ro
daniel dragomir

Colonelul Daniel Dragomir a dezvăluit în exclusivitatea la Sinteza Zilei despre ce ar face în cazul în care i s-ar ridica interdicția secretului de către Parlament.

"Nu pot deconspira ofițeri acoperiți, pot spune în Parlament, în fața unei comisii de control SRI când mi se ridică interdicțiile, sunt variante legale. Aș spune tot ce știu, aș prezenta toate materialele pe care le dețin, aș explica mecanismele, unde să caute și ce să ancheteze. Acești oameni au greșit mult în ultima vreme. S-au crezut puternici, nu vi se pare sfidător că generalul Coldea are și azi telefonul operativ, mașină și șofer, după toți anii ăștia de abuzuri”, a declarat Dragomir la Antena 3.

Citește și: NUCLEARA - Daniel Dragomir DEZVĂLUIE jurnaliștii acoperiți care mergeau în biroul lui Florin Coldea

"Toată lumea are interesul să scoată această mizerie și să o vedem, să o punem pe masă. Nu vă așteptați să am o probă regină, dar urme sunt. Am documente declasificate care atestă implicarea ofițerilor în ședințe operative, echipele mixte și chestiunea cu rechizitorile și cu perchezițiile. Documentele sunt declasificate și obținute în mod legal. Am documente cu sedințele operative ale ofițerilor SRI cu procurorii DNA (...) Țintele erau stabilite în comun Coldea SRL - Kovesi PFA”, a dezvăluit Dragomir.

"Dacă nu s-a așteptat ca Ghiță să-l trădeze, înseamnă că a greșit radical. Aveau o relație apropiată. Această prietenie a fost folosită în scopuri care nu-și aveau rostul în serviciu. Ghiță conducea companii care produceau bani”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.