Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniel Prodan a fost condus pe ultimul drum de foștii colegi și prieteni - FOTO

www.digisport.ro
înmormântare Daniel Prodan

Au curs râuri de lacrimi, sâmbătă, în cimitirul "Sfântul Ilie" din Pipera! Daniel Prodan a fost înmormântat, la ora 13:00, iar la ceremonie au fost prezenţi mulţi dintre foştii colegi ai lui Prodan de la Steaua şi de la echipa naţională. Printre aceştia s-a numărat şi Cosmin Contra, revenit special în ţară vineri după-amiază. Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, nu a participat la înmormântare, explicându-şi absenţa prin dorinţa de a evita eventuale polemici.

"Nu am dorit ca prin prezența mea la ceremonia funerară de astăzi să nasc eventuale reacții din partea unora care își promovează interesele personale în fotbal, manifestări care să întineze memoria celui care a fost Daniel Prodan", a explicat Burleanu, într-un comunicat.

Citește și: Marile REGRETE ale lui Didi Prodan. Din ce motive plângea de DURERE fostul internațional

În această seară, fostul fundaş va fi comemorat şi în Spania. Înaintea partidei dintre Atletico Madrid şi Real Madrid, va fi ţinut un minut de reculegere pentru Prodan, care a evoluat pentru echipa de pe Vicente Calderon în 1997 şi 1998.

Şi preşedintele FIFA, Gianni Infantino, a trimis un mesaj de condoleanţe.

"În numele întregii comunități fotbalistice internaționale, v-aș fi recunoscător dacă puteți transmite condoleanțele noastre familiei și celor dragi. Ne-am dori ca, într-o oarecare măsură, cuvintele noastre să aducă puțină pace și alinare în aceste momente triste", a scris italianul, într-o scrisoare trimisă Federaţiei Române de Fotbal.

În acelaşi timp, fotbalistul cu 54 de selecţii la naţionala României a fost decorat post-mortem cu Emblema de Onoare a Armatei Române, anunță Digi Sport.

"În semn de îndreptățită apreciere pentru rezultatele remarcabile obținute în cariera sa sportivă în cadrul clubului militar, dar și pentru a onora performanțele de exceptie înregistrate ca titular al reprezentativei României la campionatele mondial și european de fotbal, pentru întreg prestigiul adus Armatei române, am conferit astăzi, postmortem, lui Daniel Prodan, Emblema de Onoare a Armatei României, cu însemn de pace", a scris Mihnea Motoc, ministrul Apărării într-un comunicat postat pe Facebook.

content-image

content-image

content-image

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.