Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daniel Zamfir: Isărescu a spus că dă Arenele BNR gratis şi o veste mai bună ca asta nu se putea

captura TV
Mugur Isarescu

Preşedintele Comisiei Economică, Industrii şi Servicii din Senat, Daniel Zamfir, a declarat că guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, este deschis la posibilitatea ca baza să revină sportului.

"Surpriza a fost că am fost întâmpinaţi de domnul guvernator, care mi-a explicat tot istoricul bazei sportive. Vestea bună e că domnul guvernator e foarte deschis în a ceda aceste terenuri sportului. Am făcut o vizită şi am identificat ce s-ar preta la aşa ceva, la toate terenurile de tenis, terenul de fotbal din spate. Domnul guvernator mi-a confirmat că nu poate fi vorba de suma de 35 de milioane de ore şi se va face o evaluare a obiectivelor respective, urmând ca în cel mai scurt timp să intrăm în discuţii cu MTS, LPF, pentru că dimineaţă am avut o discuţie cu preşedintele ligii, care ar fi interesat de terenul de fotbal, FRT sau Primăria. Toate sunt interesate să ia o parte din aceste obiective. Sunt însă anumite clădiri care nu pot fi transferate. Dar partea sportivă poate face obiectul unui schimb pe care domnul guvernator doreşte să-l facă, pentru că domnul guvernator s-a arătat deschis şi să primească alte imobile fie de la Primăraia Captale fie de la MTS,. Important este însă că acea sumă de 35 de milioane nu se pune în discuţie", a declarat Zamfir.

Întrebat dacă guvernatorul a avansat şi altă sumă, Zamfir a răspuns: "Nu, domnul Isărescu chiar a spus că, având în vedere nivelul degradării terenurilor de tenis, le-ar da şi gratis dacă i-ar permite legea. Eu nu-mi doresc să se tranşeze în instanţă această problemă, pentru că ar fi de durată, cei de la BNR ne-au prezentat şi un act de proprietate din 1946". Zamfir crede că transferul poate fi făcut până în decembrie. "Cred că până în decembrie poate fi făută mutarea, dar din ce am văzut pe teren, arena BNR este într-un stadiu de degradare fizică şi nu poate fi pusă în discuţie organizaea unui turneu până nu se face o expertiză tehnică a tribunelor".

Daniel Zamfir şi preşedintele Federaţiei Române de Tenis (FRT), George Cosac, au fost prezenţi, luni, la Arenele BNR, unde au discutat cu guvernatorul Mugur Isărescu despre baza sportivă, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.