Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daum, criticat în presa germană pentru ratarea calificării: 'Despărțirea de Daum este foarte probabilă în zilele viitoare'

www.click.ro
Christoph Daum

Presa din Germania a urmărit atent parcursul naționalei României sub comanda neamțului Christoph Daum. Înfrângerea de aseară cu Muntenegru, 0-1, a atras chiar și acolo critici la adresa lui Daum, anunță gsp.ro.

Kicker titrează clar: "România lui Daum nu mai are nici o șansă". Nici jurnaliștii de la Die Welt nu au uitat de acest meci: "România și antrenorul ei contestat Christoph Daum au ieșit din cărțile calificării la Mondiale. Despărțirea de Daum este foarte probabilă în zilele viitoare. Presa și fanii cer deja înlocuirea acestuia".

Citește și: Naționala, desființată de un fost membru al Generației de Aur: 'Am ajuns să facem nuntă când cineva face un dribling în lateral'

FAZ nu ascunde cele întâmplate în România: "Fanii cer demisia antrenorului Daum". Jurnaliștii de la Frankfurter Algemeine Zeitung amintește de meciul cu Armenia când suporterii i-au cerut demisia.

"Daum și-a dat seama că presiunea este din ce în ce mai mare pe umerii săi. Echipa care a fost la Euro 2016 nu s-a ridicat la nivelul cerințelor presei în această campanie", au mai adăugat aceștia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.