Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daum, NOI surprize în mânecă pentru meciul din Kazahstan

libertatea.ro
echipa nationala 2016

România a câştigat la pas partida din deplasare cu Armenia, scor 5-0, însă, pentru meciul din Kazahstan, selecţionerul pregăteşte mai multe schimbări în primul 11 al naţionalei. Christoph Daum pregătește 3 modificări în prima garnitură, câte una în fiecare compartiment.

Prima modificare va fi operată în defensivă, acolo unde Latovlevici nu va mai apărea printre titulari. Steliano Filip s-a pregătit normal ieri, la primul antrenament susţinut la Astana, după ce a ratat partida cu Armenia, din cauza unei accidentări. Dacă totul va decurge ok, fotbalistul lui Dinamo va fi titularizat în banda stângă a apărării. Toşca mai este o variantă pentru acest post, însă stelistul este văzut de Daum fundaş central şi este abia a treia variantă pentru postul de fundaş stânga.

Citește și: Daum, după victoria în fața Armeniei: Mergem să luăm trei puncte în Kazahstan

A doua schimbare la care se gândeşte selecţionerul german este în linia de 4 de la mijloc. Deşi Răzvan Marin a avut un debut excelent, cu gol şi assist în meciul cu Armenia, Daum vrea să îl titularizeze pe Bicfalvi în locul fotbalistului Viitorului. Bicfalvi este unul dintre preferaţii selecţionerului, care ar putea să mizeze pe experienţa fotbalistului lui Tom Tomsk, care, de altfel, este şi obişnuit cu terenurile sintetice, după experienţele din Rusia şi Ucraina. O decizie în acest sens nu a fost luată, însă există şanse ca Marin să fie trecut pe bancă, deşi debutul său la naţională a fost perfect.

O a treia şi ultimă schimbare gândită de Daum este în ofensivă. Bogdan Stancu, autorul unui gol din penalty cu Armenia, ar putea să-i facă loc în primul 11 lui Florin Andone. Selecţionerul ia în considerare titularizarea fotbalistului lui Deportivo, deşi acesta nu traversează cea mai bună formă, nereuşind încă să înscrie pentru noua sa formaţie, anunță Digi Sport.

Echipa probabilă în meciul cu cu Kazahstan: Tătăruşanu - Benzar, Săpunaru, Grigore, Filip - Hoban - Popa, Bicflavi (R. Marin), Stanciu, Chipciu - Fl. Andone (Stancu)

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.