Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

David Bowie, Emeli Sandé și The 1975, recompensați la premiile dedicate artiștilor britanici

jethrotull.com
david bowie

Cântăreața Emeli Sandé a fost recompensată cu premiul pentru cea mai bună artistă solo britanică, David Bowie cu cel pentru cel mai bun artist solo britanic, acordat postum, iar The 1975 a primit premiul pentru cel mai bun grup britanic, în cadrul ceremoniei de decernare a Brit Awards 2017, cele mai importante premii ale industriei muzicale britanice, care se desfășoară miercuri seară pe O2 Arena din Londra.

Premiile sunt prezentate de Dermot O'Leary, gazda programului "The X Factor", și de Emma Willis, cunoscută pentru participarea la emisiunea rivală "The Voice UK", iar ceremonia include recitalurile unor vedete și trupe precum Robbie Williams, Little Mix, The 1975, Emeli Sandé, Bruno Mars și Skepta. La categoria "cel mai bun artist solo britanic" au mai fost nominalizați Craig David, Kano, Michael Kiwanuka și Skepta, conform Agerpres.

În categoria care recompensează cea mai bună artistă britanică, Emeli Sandé s-a impus în fața interpretelor Lianne La Havas, Nao, Ellie Goulding și Anohni. La categoria "cel mai bun grup britanic", The 1975 i-a avut drept competitori pe Bastille, Biffy Clyro, Little Mix și Radiohead.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.