Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

De ce nu merită Cioloș să facă parte din USR

arhiva personala
Dan Barbu

Cea mai nouă dispută de pe scena politică, cea între fostul premier Dacian Cioloș și liderul USR, Nicușor Dan, ne arată din nou felul dâmbovițean de a face politică. Nu sunt un fan al lui Nicușor Dan, iar pe Cioloș îl consider cel mai slab premier de după 1990. Dar în disputa dintre cei doi, Nicușor Dan pare să aibă dreptate.

Detalii neștiute: de ce l-a ales Eduard Hellvig pe Răzvan Ionescu în locul lui Florian Coldea

Dacian Cioloș nu merită să fie primit în USR. De fapt, Cioloș nu merită să fie primit în niciun partid politic. Este un personaj fără carismă, care nu a fost ales niciodată în vreo funcție în urma unui vot popular. Cioloș a fugit mereu de electorat. Oriunde și-a desfășurat activitatea politică, Cioloș a fost numit! Cineva a avut mereu grijă să îi dea o funcție! Din acest punct de vedere, Nicușor Dan este mult peste Cioloș.

USB, ulterior USR, a participat în alegeri, a obținut un scor electoral. Nicușor Dan are deja experiență în bătăliile electorale. Pe undeva, îl înțeleg perfect pe liderul USR atunci când îi trântește ușa în nas lui Cioloș. Știe foarte bine ce a făcut fostul premier pentru România și ce deficit de imagine poate aduce Cioloș pentru USR, un partid care este oricum în pierdere de credibilitate. Sigur că Dacian Cioloș are fanii lui în interiorul USR. În plus, orgoliul politic, de care nu duce lipsă, îl face să dea și el cu tifla partidului condus de Nicușor Dan.

Cariera politică a lui Dacian Cioloș, o carieră bazată exclusiv pe numiri sau detașări în funcții publice, coroborată cu o prestație cel puțin mediocră atunci când a avut ocazia să demonstreze ceva, nu îl îndreptățește să aibă pretenții de a fi chemat în diverse partide politice. Au fost discuții și cu PNL. Acum se vorbește despre USR. Dacă vrea să demonstreze ceva, Cioloș trebuie să participe la alegeri, să vedem ce spune electoral!

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.