Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

De ce s-au prezentat Ilie Năstase şi soţia sa la DIICOT (surse)

ilie nastase brigitte

Fostul tenismen Ilie Năstase, senator UNPR, şi soţia sa, Brigitte Năstase, au făcut, vineri, o vizită "de curtoazie" la sediul DIICOT Timişoara, pentru a se interesa, potrivit unor surse, despre dosarul în care este cercetat pentru trafic de persoane Ovidiu Torj, fostul soţ al lui Brigitte.

Brigitte Năstase (fostă Sfăt) are o fetiţă cu Ovidiu Torj, iar cum acesta se află în arest preventiv, fiica plânge des de dorul tatălui ei.

Cei doi nu au dorit să dea declaraţii presei la ieşirea din sediul DIICOT Timişoara. Ei au fost însoţiţi la ieşirea din instituţie de către avocatul lui Ovidiu Torj.

Fostul soţ al lui Brigitte Năstase, Ovidiu Torj, care fusese reţinut în 18 iunie, a fost arestat preventiv în 19 iunie, printr-o decizie a Curţii de Apel Timişoara, într-un dosar de trafic de persoane, alături de liderul grupării, Paul Mânzu, un poliţist de la Secţia 1 din Timişoara, Ovidiu Gâţan, şi încă o persoană, Gheorghe Bală. Un alt bărbat, Firu Tiron, care fusese şi el reţinut în acelaşi dosar, este cercetat în libertate.

Brigitte Năstase a avut şi ea o viaţă tumultoasă. După ce a câştigat concursul Top Model România s-a căsătorit cu un bogat om de afaceri, a rămas văduvă, a pozat în reviste pentru adulţi, a ajuns la închisoare, s-a căsătorit cu un interlop, a divorţat, iar apoi s-a căsătorit cu Ilie Năstase.

Vezi şi: Senatorul Ilie Năstase şi soţia sa, la DIICOT

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.