Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

De la ce a pornit SCANDALUL dintre Simona Halep şi Irina Begu: Dezvăluiri din interior

Simona Halep Irina Begu

Simona Halep şi Irina Begu s-au duelat pentru un loc în careul de aşi al turneului de la Madrid, dar după ce Simona a câştigat meciul, a început scandalul. Halep a acuzat faptul că antrenorul Irinei i-a dat elevei sale prea multe indicaţii în timul meciului, conform mediafax.

Adrian Cruciat, antrenorul Irinei Begu a vorbit în premieră după scandal. "Nu a fost intentia mea sa deranjez pe nimeni. Nu ma consider cu nimic vinovat, eu doar am incurajat-o pe Irina. Este adevarat ca, atunci cand incurajezi pe cineva, mai scapi si cate o indicatie, din dorinta de a fi alaturi de jucatoarea pe care o antrenezi, e greu sa te abtii sa nu comentezi. Am auzit ce a zis Simona, ca a protestat in legatura cu loja unde se afla echipa noastra, dar nu inteleg. Fiecare are dreptul la o opinie, nu vreau sa zic mai mult.

Citeşte şi: Condamnări FĂRĂ PRECEDENT: Sentinţe de sute de ani de închisoare într-un dosar de înşelăciune

Nu am zis nimic urat legat de Simona, nici vorba, nu vad cum as fi putut sa o deranjez. Cred ca sunt chestii care trebuie sa ramana pe teren, nu trebuie sa facem tevatura. In plus, este problema arbitrului, care trebuia sa zica daca era ceva neregulamentar. Ar fi trebuit sa primesc avertisment pentru coaching daca as fi facut ceva gresit. Fiecare antrenor duce la limita aceste prevederi privind indicatiile sau incurajarile. Inevitabil mai scapi o vorba!", a spus Cruciat,

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.