Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

De la Imperiul austro-ungar la războiul din Ucraina - Vladimir Putin își continuă tirada la adresa Occidentului (Video)

captura video
putin

Președintele rus Vladimir Putin, într-un discurs istoric, la un an de la invadarea Ucrainei, și-a continuat tirada la adresa Occidentului pe care îl acuză de nașterea și dezvoltarea nazismului și dezvoltarea acestuia în Ucraina.

„Tragediile din viețile oamenilor nu sunt importatnte pentru ei, pariază trilioane de dolari și încercă să jefuiască pe toată lumea și se acoperă cu cuvinte precum democrație și valori. Încercă să eticheteze alte țări și să le insulte public și creează acea imagine a inamicilor în interiorul țărilor lor pentru a distrage atenția de la scandalurile din țările lor. Distrag atenția de la situația socio-economică.

Aș vrea să vă reamintesc că în anii treizeci tările din vest au deschis calea pentru nașterea și dezvoltarea Germaniei naziste iar în acest secol fac asta în Ucraina. Oricine care știe istorie, știe că încă din secolul XIX austro-ungarii  făcea același lucru iar singurul lor obiectiv era să separe aceste teritorii de legăturile lor istorice cu Rusia. Nu este nimic nou, istoria se repetă. Au susținut lovitura de stat din 2014, o lovitură de stat sângeroasă iar apoi s-au compurtat ca și cum nimic nu s-a întâmplat. Baza ideologică pentru asta a fost rusofoboa. E păcat să spui că un dintre unitățile din armata ucraineană a fos numită Azov. Este un nume care provine de la o unitate germană nazistă. Iar neonaziștii nu se ascund, recunos public de unde își trag istoria. Vedem că celor de la putere nu le pasă. Vor să se lupte cu noi, vor să se lupte cu Rusia, iar asta înseamnă că vor folosi orice și pe oricine, teroriști, naziști, chiar și  diavolul însuși ar fi folosit împotriva Rusiei. Este o politică de revanșă împotriva țării noatre. În secolul trecut și astăzi politica este aceeași, să direcționeze agresiunile către est. Noi am spus: nu luptăm cu Ucraina, poprul ucranean a devenit ostatic al stăpânilor lor din vest care ocupă această țară în mod politic economic și militar.” a declarat liderul de la Kremlin

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.