Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

De râsul curcilor: Ce întrebări au fost la concursul pentru directori / FOTO

Prima probă, cea scrisă, a concursului pentru postul de director şi director adjunct a avut loc miercuri, şi s-a desfăşurat sub forma unui test-grilă. Rezolvarea testului-grilă, cu subiecte elaborate de Minister, a ridicat multe semne de întrebare, deoarece, după cum spun multe dintre cadrele didactice, se pare că a fost foarte ușor!

VEZI AICI TOATE ÎNTREBĂRILE

În urma testului, candidatilor le-au fost evaluate aptitudinile cognitive şi competenţele manageriale, ambele cu o pondere de 50%, şi au avut la dispoziţie două ore să rezolve testul.

Citește și: Răsturnare de situație în cazul jafului lui Kim Kardashian: Ce detalii o dau de gol pe vedetă

Pentru această probă, punctajul maxim a fost de 50 de puncte, iar punctajul minim de promovare a probei a fost de 35 de puncte.

Cea de-a doua probă va avea loc în perioada 17 octombrie- 17 noiembrie şi constă în : ANALIZA CV-ului - realizată în plenul comisiei de concurs, în prezenţa candidatului, prin acordarea de puncte potrivit criteriilor şi punctajelor prevăzute de metodologie şi pe baza documentelor din dosarul de înscriere care dovedesc cele afirmate în CV şi un INTERVIU în faţa comisiei de concurs - în care se apreciază scrisoarea de intenţie, calitatea şi susţinerea de către candidaţi, a ofertei manageriale şi a unui plan operaţional pentru un an, care va dura maxim 30 de minute, timp alocat fiecărui candidat, scrie ghidularadean.ro.

Citește și: Ea e femeia care reprezintă România la Miss Earth 2016: Cu ce se ocupă tânăra de 24 de ani / FOTO

Multe cadre didactice sunt revoltate că pentru un asemenea concurs atât de important s-a dat un examen atât de uşor. Până la punctul cu numărul 40, orice copil de clasa a IV-a ar fi putut să răspundă corect ( la cât de încărcată este programa şcolară a elevilor) şi se ridică întrebarea: Ministrul Educaţiei a citit, oare, subiectele?

content-imagecontent-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.