Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deaconu: ALDE Sector 1 rămâne o echipă unită şi puternică

alde.ro
alde

Secretarul coordonator al ALDE Sector 1, Alexandru Deaconu, susţine că membrii filialei rămân "o echipă puternică şi unită în jurul preşedintelui Călin Popescu-Tăriceanu" după demisia "fidelilor" lui Daniel Constantin. Potrivit unui comunicat transmis, vineri, Agerpres, Răzvan Mitu şi Cristian Cosmin, care au demisionat în aceeaşi zi din ALDE, "au figurat în funcţiile de conducere ale filialei, fiind impuşi de Daniel Constantin", aceştia fiind "prezenţe răzleţe în cadrul şedinţelor organizaţiei".

"În privinţa lui Răzvan Mitu, decizia acestuia de a demisiona nu afectează funcţionarea ALDE Sector 1, având în vedere că, imediat după alegerile locale, nu s-a implicat deloc în activitatea filialei. Răzvan Mitu a ocupat funcţia de copreşedinte ALDE Sector 1 doar cu numele, el fiind înlocuit din această funcţie în data de 27 aprilie 2017. Facem precizarea că domnul Mitu a acţionat pe parcursul întregului său mandat în funcţie de directivele primite de la Daniel Constantin, fără a fi interesat de problemele filialei sau ale locuitorilor din sectorul 1. De asemenea, domnul Mitu a dorit în mai multe rânduri să părăsească scena politică, însă a fost întotdeauna obligat de Daniel Constantin să rămână în funcţie. Această atitudine dovedeşte lipsa de asumare a responsabilităţii din partea lui Răzvan Mitu, dezinteresul său total faţă de problemele cetăţenilor din sectorul 1 şi servilismul faţă de Daniel Constantin", afirmă Alexandru Deaconu, în comunicatul citat.

Referitor la Cristian Cosmin, Deaconu spune că a fost impus de către Daniel Constantin în funcţia de vicepreşedinte al filialei, la fel cum a fost impus şi în toate funcţiile pe care le-a deţinut de-a lungul timpului. "Legătura lui Cristian Cosmin cu filiala ALDE Sector 1 a fost una inexistentă, el fiind un personaj necunoscut pentru toţi membrii filialei. Totodată, Cristian Cosmin a fugit de o candidatură la alegerile parlamentare în Bucureşti, fiind impus de către Daniel Constantin pe prima poziţie pe lista ALDE Vaslui, în speranţa că, datorită imaginii preşedintelui ALDE Călin Popescu-Tăriceanu, va ocupa funcţia de deputat. De asemenea, acesta a fost impus de acelaşi Daniel Constantin, fără a avea recomandarea vreunei filiale, în funcţia de secretar de stat la Ministerul Muncii", a adăugat Deaconu.

Potrivit acestuia, demisiile ''apropiaţilor'' lui Daniel Constantin nu influenţează "în nicio măsură" activitatea filialei, ci oferă organizaţiei ALDE Sector 1 perspectiva de "a creşte şi de a se consolida în singura opţiune pentru liberalii din sectorul 1". Fostul copreşedintele ALDE Sector 1 Răzvan Mitu, împreună cu fosta echipă conservatoare din organizaţie, a anunţat că a demisionat din partid ca urmare a "acţiunilor întreprinse de preşedintele Călin Popescu-Tăriceanu". Răzvan Mitu a declarat vineri, pentru AGERPRES, că aproximativ 400 de membri din filială îl urmează. Cristian Cosmin, fost secretar de stat în Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale şi fost vicepreşedinte al filialei Sector 1, se află printre demisionari.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.