Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Decapitări la ISU după tragedia din clubul Colectiv / UPDATE: Reacția lui Raed Arafat

colectiv

UPDATE: "Azi se va numi o conducere interimară. Toate documentele vor merge la DNA. Nimeni nu-i oprea pe cei de la ISU să trimită acolo doi oameni să vadă despre ce este vorba", a spus secretarul de stat, Raed Arafat la Antena 3.

”Colegii de la ISU ne-au spus că nu știau de existența clubului Colectiv, dar ieri am aflat că se știa. Deci, ne-au mințit.”, a spus Raed Arafat la Realitatea TV.

Conducerea ISU București a fost demisă ca urmare a incendiului din clubul Colectiv, anunță un comunicat al IGSU. Motivul: ISU știa de existența clubului Colectiv, dar nu a luat nicio măsură pentru asigurarea securității în local. ISU fusese înștiințat de existența clubului printr-o adresă.

Citește și: Noi DEZVĂLUIRI despre Raed Arafat: Ce decizie a luat azi-noapte

În data de 24.11.2015 Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă a recepţionat o sesizare din partea mass-media care semnala existenţa unui document privind organizarea unui eveniment cu public numeros în Fabrica PIONIERUL – etaj 1 şi Club Colectiv (pentru zilele de 25 şi 26.09.2015), anterior producerii tragediei din data de 30.10.2015.

La primirea sesizării, inspectorul general al IGSU a informat şeful DSU, care a dispus în regim de urgenţă efectuarea unei verificări la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov.

Citește și: ”Muzeul” lui Corneliu Vadim Tudor s-a vândut pe o sumă fabuloasă! Andreea Esca a cumpărat și ea

Din datele preliminare reieşite în urma verificării a rezultat faptul că documentul a fost identificat în corespondenţa primită de IGSU la data de 23 septembrie 2015, în jurul orei 23.30. Întrucât soluţionarea documentului era de competenţa Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov, acesta a fost redirecţionat unităţii în cauză, în dimineaţa zilei de 24 septembrie 2015, pentru evaluare şi măsuri.

La nivelul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov au fost transmise două adrese către organizatorul evenimentului – EMAGIC – fără a rezulta că au fost efectuate verificări la faţa locului.

Pentru asigurarea obiectivităţii activităţilor de verificare, până la finalizarea acestora, inspectorul general al IGSU a dispus punerea la dispoziţie a cadrelor din comanda Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov.

În cursul zilei de astăzi, inspectorul general al IGSU va desemna noua comandă, pentru asigurarea temporară a conducerii unităţii.

Citește și: Hotărâre UNICĂ luată de Klaus Iohannis în istoria României: Nimeni nu a mai făcut așa ceva

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.