Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Decebal Traian Remeș face un DENUNȚ: 'Mi-au cerut să produc un FALS! Dan Voiculescu era vizat'

remes

Decebal Traian Remeș face o nouă dezvăluire din mandatul său de ministru. Remeș spune că doi foști deputați, ambii de la fostul PDL, i-ar fi cerut să producă un act fals prin care să fie incriminat Dan Voiculescu.

”Nu a venit la minister vreo hârtie, ci niște trimiși ai lui Băsescu. Au venit doi oameni din PDL, nu împreună, dar al doilea știa de vizita primului. Al doilea a crezut că o să mă înmoi. Să produc un fals ca să fie incriminat Dan Voiculescu, ca ministerul să se constituie parte civilă în Dosarul Telepatia.Mi s-a cerut să-l evaluăm noi, ministerul. Eu am refuzat și s-a făcut înscenarea, după 3 sau 5 săptămâni cu plicul cu bani. Nu a venit la Ministerul Agriculturii vreo hârtie scrisă, ci niște trimiși ai lui Traian Băsescu. Mi s-a cerut să mă constitui păgubaș pe o valoare, fără să mi se spună pe ce valoare, de 60 de milioane, calculată de nu știu cine, ulterior. Le-am spus că eu am fost ministru al Finanțelor, știu că toate interesele Guvernului român sunt reprezentate de Ministerul Finanțelor, ceea ce pretindeți voi că e furt al lui Voiculescu nu e în proprietate, nu a fost în proprietate și nu a privatizat Ministerul Agriculturii. Eu nu fac hârtii de care să îmi fie rușine.

Citește și: PNL o da la intors: Ciolos e zero!

Pe unul l-am trimis spre origini. Ambii au probleme penale. Nu am acceptul lor că v-aș da nume. Erau foști deputați între 1996 si 2000 când am fost eu ministru al Finanțelor. Eram ministru la Agricultură. Era membru al Comisiei de Finanțe-Bănci. Apoi, și-a dat demisia din Parlament.

Eu am înțeles că vin în numele lui Băsescu, dar nu mi-au pronunțat numele lui Băsescu.”, a spus Decebal Traian Remeș la Antena 3.

Oana Zamfir, realizatoarea de la Antena 3, a anunțat că unul dintre cei doi este Adriean Videanu. Despre el, Traian Băsescu a spus că e singurul politician care, alături de Elena Udrea, a intrat la el în casă.

Citește și: Daca nu-i iese, Iohannis vrea anticipate

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.