Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Decizia Rusiei după tragedia din Marea Neagră. Ce se întămplă cu avioanele Tupolev-154

AirlineReporter
Tupolev 154

Rusia a suspendat toate zborurile avioanelor sale Tupolev-154 până când va afla cauza din care un aparat din acest model, datând din perioada sovietică, s-a prăbuşit duminică în Marea Neagră, toate cele 92 de persoane aflate la bord murind, a anunţat marţi agenţia de presă Interfax citând o sursă anonimă, informează Reuters, potrivit agerpres.

Agenţiile de presă ruse au citat anterior Ministerul Apărării anunţând marţi că autorităţile au găsit una dintre cele două cutii negre care înregistrează datele de zbor ale avionului.

Citeşte şi: Deznodământ al tragediei care a îndoliat Rusia: Ce au descoperit autorităţile

Autorităţile ruse suspectează probleme tehnice sau o eroare de pilotaj la originea prăbuşirii avionului aparţinând Ministerului Apărării şi par să respingă deja teza unui atentat.

Un avion TU-154, cu 92 de persoane la bord, printre care 64 de membri ai Ansamblului Aleksandrov, celebrul cor al Armatei Roşii, s-a prăbuşit duminică în Marea Neagră după decolarea sa de pe aeroportul din Soci.

Aparatul se îndrepta spre baza aeriană de la Hmeimim, în apropiere de oraşul sirian Latakia, folosită pentru a lansa bombardamente aeriene împotriva rebelilor sirieni, aminteşte AFP.

"Până în prezent, 12 corpuri şi 156 de fragmente de corpuri au fost găsite", a precizat Ministerul Apărării rus, citat de agenţia de presă RIA-Novosti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.