Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Decizie a instanței care poate produce SCHIMBĂRI MAJORE în România: Toți suntem vizați

ciocanel judecator

O asociație de proprietari din municipiul Reșița a obținut în instanță o decizie prin care compania de telefonie Vodafone este obligată să demonteze antena GSM de pe un bloc de locuințe situat pe strada Petru Maior, după ce mai mulți cetățeni au reclamat faptul că se simt rău.

Decizia a fost dată pe 6 decembrie de Judecătoria Sectorului 1, însă nu este definitivă.

Citește și: Concursul care face RAVAGII printre tinere: Încearcă să prindă banii cu SÂNII / VIDEO

"Obligă pârâta să demonteze și să mute antena situată pe terasa blocului nr. 30 B, din orașul Reșița, str. Petru Maior, județul Caraș Severin, în termen de 60 de zile de la rămânerea definitivă a prezentei hotărâri. Autorizează reclamanta ca, în cazul în care pârâta nu efectuează demontarea și preluarea antenei situate pe terasa blocului nr. 30 B, din orașul Reșita, str. Petru Maior, județul Caraș-Severin, în termen de 60 de zile de la rămânerea definitivă a prezentei hotărâri, să efectueze aceste operațiuni pe cheltuiala pârâtei. Respinge cererea de reziliere a contractului de închiriere, cererea de obligare a pârâtei la plata unor daune de 2.000 lei/zi și cererea privind plata sumei de 1.002,16 lei reprezentând cheltuieli de judecată, ca neîntemeiate. Cu apel în termen de 30 de zile de la comunicare", se arată în decizia instanței.

Citește și: Cea mai BIZARĂ prezentare de modă: Au prezentat haine ce se dizolvau și au rămas goale / VIDEO

Avocatul Adrian Cuculis, reprezentantul asociației, a declarat, pentru AGERPRES, că procesul a fost deschis după ce mai mulți proprietari care locuiau la ultimul etaj al blocului respectiv s-au plâns că se simt rău și au diverse probleme de sănătate, iar cauza ar fi antena instalată de compania Vodafone.

Avocatul a mai spus că asociația a încheiat un contract de închiriere cu Vodafone în urmă cu aproximativ 10 ani, însă suma plătită era infimă, de câteva sute de lei pe lună. În plus, nu toți proprietarii își dăduseră acordul pentru acel contract.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.