Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Decizie-BOMBĂ a DNA: Mai mulţi jurnalişti, chemaţi la audieri

DNA 1

Mai mulţi jurnalişti ar putea deveni victime colaterale într-un dosar de corupţie în care au fost interceptate convorbirile telefonice ale unor şefi din Poliţie.

În urmă cu două săptămâni, judecătorii au lăsat fără conducere Poliţia Timiş, la propunerea DNA. Toată conducerea IPJ este cercetată în stare de arest preventiv. Şeful Poliţiei Judeţene şi adjunctul acestuia, Sorin Munteanu şi Florin Bolboş, sunt acuzaţi de abuz în serviciu şi trafic de influenţă, iar procurorii încearcă să găsească şi alte asemenea fapte comise de cei doi. Astfel, în aceste zile au fost invitate la DNA mai multe persoane, printre care şi jurnalişti, care au apelat la ajutorul lui Florin Bolbos pentru a scapă de amenzile agenţilor de circulaţie sau de suspendarea permiselor.

Vezi şi: DNA a reţinut 8 persoane în scandalul de corupţie de la Poliţia Timiş

Toate convorbirile telefonice ale fostului inspector şef adjunct au fost monitorizate, iar în înregistrări apar mai multe persoane care cer anumite favoruri sau intervenţii la agenţi. Deocamdată, printre cei chemaţi la DNA se numără şi fostul corespondent de Timiş al României TV, reporterul unui site de ştiri local, soţia unui cunoscut jurnalist timişorean şi alţii, scrie impactpress.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.