Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Decizie CAPITALĂ luată de Hillary Clinton: Ce a anunțat fosta candidată la șefia SUA

Hillary Clinton

Fosta Primă Doamnă a Statelor Unite Hillary Clinton, învinsă la prezidenţialele americane, nu va mai candida la niciun fel de alegeri, a afirmat duminică unul dintre apropiaţii acesteia, potrivit AFP.

"Ea va găsi modalitatea de a veni în ajutor copiilor şi familiilor în următorii ani, este angajamentul vieţii sale", a declarat Neera Tanden, preşedinta grupului de reflecţie progresist Center for American Progress, şi consilier neoficial al candidatei în timpul campaniei electorale.

"Ea nu va mai candida la niciun fel de alegeri", a afirmate Neera Tanden la postul CNN.

Citește și: DOLIU Unul dintre cei mai controversați lideri ai lumii a încetat din viață / VIDEO

Declaraţia consilierului a venit ca o reacţie la un articol semnat de un editorialist al cotidianului New York Times în el care şi-a imaginat că Hillary Clinton va candida la primăria New Yorkului, o idee nebunească, potrivit acesteia.

"Nu cred că va candida pentru asta, nici pentru vreun alt mandat", a insistat Neera Tanden, fără să ofere detalii despre proiectele fostului secretar de stat în vârstă de 69 de ani.

Hillary Clinton nu s-a retras complet de pe scena publică după înfrângerea sa în faţa lui Donald Trump la 8 noiembrie. Ea a participat la două evenimente publice şi a scris câteva mesaje pe Twitter, anunță Agerpres.

De asemenea, este aşteptată marţi la Departamentul de Stat la Washington pentru inaugurarea unei săli care îi poartă numele, iar anturajul ei a anunţat că va asista personal la ceremonia de învestire a lui Donald Trump, pe 20 ianuarie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.