Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Decizie de ultimă oră a Metrorex: Ce se întâmplă cu zona Eroilor

agerpres
surpari Eroilor

Oficialii de la Metrorex au luat o hotărâre de ultimă oră în privința zonei din care au fost evacuate mai multe familii după surpările de teren. Expertiza asupra imobilelor din zona Eroilor a confirmat că locuințele sunt în siguranță, atât din punct de vedere al stabilităţii terenului de sub clădire, cât şi din punct de vedere structural, potrivit unui comunicat al Metrorex. De asemenea, Metrorex a transmis că de săptămâna viitoare oamenii evacuați pot reveni în locuințele lor.

Citește și: Doliu în lumea politică: Un fost mare lider mondial a încetat din viaţă

„Deşi clădirile nu au fost afectate în nici un fel ca urmare a evenimentului, pentru siguranţă, s-au efectuat lucrări de consolidare a terenului de sub clădiri şi din jurul acestora”, se arată în comunicatul Metrorex. Astfel, Metrorex a precizat că a transmis o adresă către constructor și Inspectoratul de Stat în Construcții cu rezultatele expertizei. În urma discuțiilor purtate cu constructorii a rezultat că de săptămâna viitoare oamenii evacuați din locuințele lor se pot întoarce acasă. „Din discuţiile purtate cu Constructorul, a rezultat că acesta s-a angajat să execute în locuinţe lucrări de înlocuire a unor instalaţii, precum şi lucrări de vopsitorie, finisaje, etc. S-a stabilit de comun acord cu locatarii că după finalizarea acestor lucrări, începând cu săptămâna viitoare aceştia se pot muta în locuinţe”, se arată în comunicatul citat.

Vezi și: Băsescu intervine în scandalul de la Antena 3. Atac dur la Tăriceanu

Pe 11 decembrie, în urma forărilor făcute pentru noua staţie de la Eroilor, pământul s-a surpat. 17 locatari din casele aflate în apropiere au fost evacuaţi. Patru familii locuiesc şi acum la hotel, pe banii constructorului de la magistrala spre Drumul Taberei. Este vorba de o asociere între mai multe firme, în frunte cu italienii de la Astaldi, spune Digi 24.

Vezi şi: Cazul Antenei 3 a explodat în Senat. DECIZIA votată de toate partidele politice

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.