Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Decizie de ULTIMĂ ORĂ! Ce face Ponta înainte de a-și lansa candidatura

ponta dragnea

'Cel mai afectat judeţ, din păcate, este Dolj. Mâine, împreună cu prim-ministrul, o să vin în Dolj în zonele care au fost afectate', a afirmat Dragnea, luni, la finalul şedinţei Comandamentului pentru situaţii de urgenţă de la Palatul Victoria.

Acesta le-a transmis celor din comandament că în noaptea de luni spre marţi trebuie să rămână 'în dispozitiv'.

'Din păcate, şi în această noapte trebuie să rămâneţi în dispozitiv. Cu atenţie maximă, toate comitetele locale pentru situaţii de urgenţă împreună cu primarii din localităţile respective trebuie să fie activate şi în stare de alertă maximă. Toate structurile Ministerului de Interne care sunt coordonate de domnul vicepremier Gabriel Oprea sunt deja în dispozitiv', a mai afirmat viceprim-ministrul Liviu Dragnea.

Mai multe străzi din municipiul Craiova şi peste 20 de gospodării din Murgaşi, Ciupercenii Noi, Calafat, Motoci, Mischii, Gerceşti au fost inundate în urma ploilor torenţiale din ultimele 24 de ore.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Dolj, Florin Cocoşilă, străzile Brestei, Calea Severinului şi din cartierele Catargiu şi Romaneşti au fost afectate de inundaţii, iar pompieri şi angajaţi ai Companiei de Apă 'Oltenia' intervin cu motopompe şi vidanje pentru evacuarea apei. De asemenea, în mai multe localităţi din judeţ, din cauza apei de versanţi, mai multe gospodării au fost inundate. 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.