Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Decizie DURĂ luată de Cioloș: Ce s-a decis în privința lui Raed Arafat

raed arafat

Departamentul pentru Situații de Urgență, condus de Raed Arafat, este verificat de Corpul de Control al premierului Dacian Cioloș, inspectorii urmărind să afle inclusiv modul în care structura își îndeplinește atribuțiile de coordonare la nivel național a operațiunilor de prevenire și gestionare a situațiilor de urgență.

Este astfel verificat modul în care sunt asigurate și coordonate resursele umane, materiale, financiare și de altă natură legate inclusiv de primul ajutor calificat și asistența medicală de urgență în cadrul unităților și compartimentelor de primire a urgențelor (UPU/CPU) până la internarea în spital.

Elena Udrea, despre Iohannis: Ar trebui să vorbească și mai puțin

Este verificat și modul în care Departamentul lui Arafat își îndeplinește atribuțiile privind coordonarea operațională a serviciilor de ambulanță și a celor Salvamont.

Inspectorii Guvernului verifică, de asemenea, modul în care sunt respectate dispozițiile legale privind organizarea și funcționarea departamentului, îndeplinirea atribuțiilor legale privind monitorizarea activităților operative ale structurilor aflate în coordonare.

Surse din Departamentul pentru Situații de Urgență au declarat pentru Profit.ro că acțiunea de control ar urma să fie derulată până în octombrie, la acest moment fiind adunate diferite documente.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.