Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DECIZIE Mihai Gâdea și Mugur Ciuvică au fost condamnați. Ce sume trebuie să plătească

justitie

Tribunalul Bucuresti s-a pronuntat intr-o prima faza in procesul pe care Aliodor Manolea l-a intentat Antenei 3.

In ultimii doi ani, Aliodor Manolea, inventatorul conceptului de "flacara violet", cu care se spune ca l-ar fi ajutat pe Traian Basescu sa castige alegerile din 2009, a fost unul dintre "clientii" preferati ai realizatorilor de la Antena 3, care l-au ironizat in mod constant.

content-image

Dupa ce CNA-ul a decis - in martie 2014 - ca postul familiei Voiculescu trebuie sa-i acorde parapsihologului dreptul la replica pentru ca acesta a fost catalogat drept "vrajitor", zilele trecute si Tribunalul Bucuresti a luat o prima decizie in procesul pe care Manolea l-a intentat lui Mihai Gadea si lui Mugur Ciuvica, invitat permanent al postului.

"Admite în parte cererea, astfel cum a fost precizată de reclamant. Obligă pârâţii, în solidar, la plata către reclamant a sumei de 10.000 Euro, echivalent în lei la cursul BNR din ziua plăţii, cu titlu de daune morale. Obligă pârâţii să publice hotărârea judecătorească , la momentul rămânerii definitive, în 3 ziare de circulaţie naţională. Cu apel în termen de 30 de zile de al comunicare.  Pronunţată în şedinţă publică azi,16.12.2015", asa suna decizia completa a instantei, prin care Gadea si Ciuvica trebuie sa scoata din buzunar 10.000 de euro.

Hotararea poate fi atacata de Gadea si de Ciuvica, dar sunt sanse bune ca pana la urma cei doi sa fie gasiti vinovati, definitiv si irevocabil, in acest caz.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.