Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Decizie radicală a lui Sebastian Ghiță: A renunțat la licența pentru televiziune

ghita

Sebastian Ghiță are grave probleme cu legea din cauza DNA, iar acum a luat o decizie radicală. El renunță la licența de la televiziunea Răitaru TV, prin care și-a lansat România TV.

Televiziunea România TV vrea să renunţe la licenţa audiovizuală pe care o deţine în judeţul Gorj, o solicitare în acest sens urmând să fie analizată în şedinţa de marţi a Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA).

Citește și: BOMBĂ de la DNA: Nepotul lui Băsescu a fost trimis în judecată

Societatea Ridzone Computers SRL, care deţine în prezent o licenţă audiovizuală prin satelit pentru televiziunea de ştiri România TV şi o licenţă audiovizuală prin cablu pentru România TV Gorj, a solicitat CNA renunţarea la aceasta din urmă.

Motivele renunţării ar fi unele de natură financiară, investiţia în staţia locală din Gorj nejustificându-se, în condiţiile în care România TV emite la nivel naţional şi implicit în localităţile din acest judeţ prin intermediul licenţei sale de satelit, după cum au declarat pentru MEDIAFAX surse.

Citește și: OFICIAL Anunțul de la DNA pentru Sorin Oprescu

Asociaţii societăţii Ridzone Computers SRL din Ploieşti sunt SC RTV Satellite Net SRL - 95% (acţionar unic Radu Tronaru) şi Radu Tronaru (5%). Societatea ar fi însă controlată de deputatul Sebastian Ghiță, potrivit informaţiilor apărute într-o serie de documente ale DNA Ploieşti, care fac parte dintr-un dosar în care este cercetat în prezent Ghiţă.

În aceste condiţii, renunţarea la licenţa România TV Gorj de către Ridzone Computers SRL poate fi echivalentă cu faptul că Sebastian Ghiţă şi-a încheiat obligaţiile la Ionuţ Răitaru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.