Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DECIZIE SURPRINZĂTOARE luată de Carmen IOHANNIS. Prima Doamnă se întoarce ACASĂ

carmen iohannis

Prima doamnă a ţării nu renunţă la catedra de limbă engleză de la Sibiu şi chiar a depus o cerere în acest sens la secretariatul Colegiului Naţional Gheorghe Lazăr.

Consiliul de administraţie al liceului a analizat ieri cererea formulată de profesoara Carmen Iohannis şi a aprobat ca aceasta să predea în continuare la liceul sibian. “Cum doamna Iohannis are peste 25 de ani vechime şi gradul 1 didactic, legislaţia îi poate permite să aibă o normă de 16 ore săptămânal. Aceasta a optat pentru o jumătate de normă, iar conducerea a aprobat 8 ore, deci rămâne cu două clase. Urmează să stabilim care este orarul, însă cred că profesoara Iohannis va veni două zile pe săptămână la ore”, a declarat Gabriel Negrea, directorul Colegiului Naţional Gh. Lazăr din Sibiu. El a mai precizat că nu poate dezvălui mai multe amănunte în privinţa programului lui Carmen Iohannis, din motive de securitate, relateaza Libertatea.

Merge la şcoală cu SPP-iştii după ea

Este ştiut faptul că soţia preşedintelui ţării preferă să vină pe jos la şcoală, dar şi faptul că ofiţerii SPP care îi asigură protecţia au impus anumite reguli de securitate la liceul din centrul istoric al Sibiului. Clasat printre primele licee din ţară, Colegiul Naţional Gheorghe Lazăr este un liceu de tradiţie din Sibiu. Acolo au absolvit oameni de cultură, cum ar fi Gheorghe Lazăr, August Treboniu Laurian, Ştefan Octavian Iosif, Octavian Goga, Emil Cioran, Paul Goma sau Nicolae Manolescu.

Cum e cu coloana oficială?

Naveta Bucureşti-Sibiu poate fi chinuitoare pentru un om de rând, însă pentru prima doamnă a ţării problemele de trafic pot fi depăşite uşor. De exemplu, Valea Oltului a fost blocată duminică după-amiază, în urma unui accident rutier. Sute de maşini au aşteptat redeschiderea traficului. Întâmplarea face că preşedintele Klaus Iohannis venea exact în acelaşi timp către Bucureşti, într-o maşină oficială, împreună cu soţia. Coloana prezidenţială s-a strecurat însă rapid, cu ajutorul poliţiştilor care dirijau traficul.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.