Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Decizie SURPRINZĂTOARE luată de milionarul Ion Țiriac în România

ion tiriac

Fundația lui Ion Țiriac a trimis o adresă Consiliului Județean Brașov prin care arată că intenționează să cumpere baza ”Olimpia”, unde omul de afaceri a învățat să joace tenis, și să investească 500.000 de euro pentru a înființa o școală de tenis. Baza sportivă este lăsată în paragină de trei ani, perioadă în care nimeni nu a vrut să o închirieze, deși autoritățile au organizat patru licitații în acest sens.

Consiliul Județean Brașov a primit o ofertă de la fundația omului de afaceri Ion Țiriac pentru cumpărarea bazei sportive ”Olimpia” din municipiu, fără să fie avansat un preț, scrie News.ro.

ȘOC în Moldova: Încă un candidat s-a retras din cursa prezidențială

”Fundația Țiriac este pregătită cu suma de 500.000 de euro pentru refacerea bazei sportive. Vă asigurăm, de asemenea, că nu vom schimba destinația construcției, interesul principal al Fundației Țiriac fiind să asigure dezvoltarea sportivă a copiilor și tinerilor prin desfășurarea unei plaje ample de proiecte în acest sens. Fundația Țiriac se bucură de susținerea personală a domnului Ion Țiriac, ale cărui performanțe sportive în tenis sunt cunoscute pe plan internațional“, se arată în adresa transmisă de fundație Consiliului Județean Brașov.

Dacian Cioloș îndeamnă românii să voteze doar două partide

Consilierii județeni brașoveni au discutat, joi, în ședința de CJ, despre situația bazei sportive ”Olimpia”, după ce nu a fost depusă nicio ofertă la cele patru licitații organizate pentru închirerea acesteia.

Înainte de a primi oferta de la fundația lui Ion Țiriac, președintele CJ Brașov, Adrian Veștea, anunțase că, dacă nu se va găsi un investitor pentru baza ”Olimpia”, aceasta ar putea fi transformată în muzeu al sportului.

O comisie din cadrul CJ Brașov va fi numită pentru a analiza toate posibilitățile privind destinația bazei sportive, inclusiv oferta fundației lui Ion Țiriac.

Baza sportivă ”Olimpia”, lăsată în paragină de trei ani, a intrat în proprietatea Consiliului Județean Brașov în 2013, în urma falimentului clubului de tenis care o administra.

Baza ”Olimpia”, care cuprinde mai multe terenuri de tenis, are o istorie de peste 150 de ani, fiind locul unde Ion Țiriac a învățat să joace tenis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.