Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Decizie SURPRIZĂ a vicepremierului rus Rogozin: Amenințările la adresa României au DISPĂRUT

rogozin rusia moldova romania ziuaveche.ro

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin, cel care acum câteva zile a amenințat dur România după ce aeronavei în care se afla i s-a interzis să survoleze țara noastră, a șters toate postările de pe Twitter și Facebook în legătură cu scandalul iscat.

Vezi și: Meleșcanu acuză o PROVOCARE: Răspuns pentru vicepremierul Rusiei, interzis în UE

Vezi și: Rogozin anunță MAREA RĂZBUNARE: Ce sancțiuni va primi România după scandalul monstru de ieri

„Autoritățile române au supus pericolului viețile pasagerilor cursei aeronavei S7, a femeilor și a copiilor. Combustibil ne-a ajuns până la Minsk. Așteptați răspuns, nemernicilor”, a scris Rogozin pe pagina sa de Twitter. Aceasta a fost prima reacție a lui Rogozin, după ce avionul în care se afla el, a primit interdicție de a survola spațiul aerian al României. Replica vicepremierului rus a fost criticată de autoritățile din România, care au considerat că acțiunile lui Rogozin au fost deliberate, cu scopul de a crea un diferend politic între Rusia și România. Totuși, mesajul lui Rogozin nu mai poate fi găsit pe pagina sa de Facebook și de Twitter, notează tv8.md.

Vicepremierul rus ar fi dedicat și o poezie pentru acest caz, care o publicase pe Facebook. Poezia a fost și ea ștearsă.

Cursei regulate S7-157 pe ruta Moscova-Chișinău i-a fost interzis accesul în spațiul aerian al României de către serviciul de gestionare a traficului aerian pe motiv că la bordul său se afla o „persoană aflată pe lista sancțiunilor” UE. Dmitri Rogozin este unul dintre oficialii ruși care au interdicție de călătorie în Uniunea Europeană încă din mai 2014. Aeronava a fost redirecționată către Minsk, după ce a survolat un timp spațiul aerian al Ungariei. Din capitala belarusă, vicepremierul s-a întors la Moscova cu o cursă Aeroflot.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.