Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Declarația lui Victor Ponta în fața judecătorilor ÎCCJ: săgeți pentru Crin Antonescu și PDL

ponta ganditor

Premierul Victor Ponta a fost audiat în fața judecătorilor de la ÎCCj, în ”Dosarul Referendumul”, fiind citat ca martor de către avocații lui Liviu Dragnea.

Victor Ponta le-a spus judecătorilor că știa și a autorizat folosirea aplicației de monitorizare a votului în ziua Referendumului, în calitate de lider al PSD.

”Cunosc obiectul procesului și sunt în măsură să răspund la întrebări.Chiar eu am solicitat să fiu audiat, dar solicitarea mea a fost respinsă”, și-a început Victor Ponta declarațiile în fața judecătorilor, informează Antena 3.

Victor Ponta a încercat să arate că nu doar PSD ar trebui condamnat pentru folosirea aplicației de monitorizare a votului.

”Prin această aplicație nu poți influența rezultatul votului. Este imposibili! Este un sistem folosit și de alte partide. PDL a fost primul partid care a folosit acest sistem informatic de verificare a votului. Acest aplicați are capacitatea de a preveni frauda electorală”, a spus Victor Ponta.

Premierul le-a spus judecătorilor că PSD nu avea candidat propriu la prezidențiale și a sugerat că acțiunea PSD s-a făcut în favoarea lui Crin Antonescu, cel care era candidatul USL,

”Dacă referendumul era validat PSD, nu avea candidat propriu la alegerile prezidențiale”, a mai declarat Ponta.

"Când am devenit preşedinte PSD, am decis să avem acest sistem, folosit prima dată de PSD la alegerile locale din iunie 2012, apoi la toate tipurile de scrutin, inclusiv la cel din noiembrie 2014, la fel ca alte partide", a mai spus Victor Ponta.

Întrebat însă în continuare dacă ştia de vreo şedinţă pentru organizarea de astfel de tombole, Ponta a răspuns:"De tombole nu ştiu. Ştiu doar de mitinguri şi acţiuni de promovare pentru a se vota «Da» la referendum. Posibil să fie o decizie la nivel local".

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.