Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Declarație incredibilă făcută de un fost comandant american: 'SUA ar pierde un război cu Coreea de Nord'

www.stirileprotv.ro

Un fost comandant american a surprins cu declarațiile sale, aceste spunând că trupele armate ale Statelor Unite sunt depășite numeric de forțele nord coreene.

Armata americană s-ar trezi depășită numeric și slab dotată dacă ar izbucni un război cu Coreea de Nord, arată Jan-Marc Jouas într-o scrisoare adresată membrilor Congresului american și care a ajuns în mâinile presei. Conform liderului nord-coreean, aproape 5 milioane de oameni s-au oferit voluntari în Armată.

Citește și: Înțelegere ISTORICĂ: Ce au decis China și Japonia în privința Coreei de Nord

De asemenea, Jouas, care a participat la dezvoltarea unor planuri pentru a combate potențiale atacuri ale Coreei de Nord asupra Coreei de Sud, avertizează că în ciuda avantajului tehnologic al Americii, numărul mare de trupe nord coreene, alături de artileria de rachete și lansatoare, ar duce la pagube enorme, anunță Stirileprotv.ro.

Preşedintele SUA Donald Trump a emis un avertisment serios către liderul nord-coreean Kim Jong-un, într-un discurs rosit săptămâna trecută în Parlamentul Coreei de Sud, spunându-i să nu pună la încercare şi să nu subestimeze SUA, transmite BBC.

Citește și: Schimb de 'amabilități' între Donald Trump și Kim Jong-Un: 'De ce m-ar insulta numindu-mă bătrân, dacă eu nu l-aş numi niciodată scund și gras'

“Nu ne subestimaţi! Nu ne puneţi la încercare!”, a avertizat el.

Trump i s-a mai adresat liderului de la Phenian, spunându-i că “armele pe care le deţine nu îl fac să fie mai în siguranţă, ci pun regimul său într-un mare pericol”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.