Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Declarație SURPRINZĂTOARE a lui Budescu: Ce a spus despre Steaua

www.digisport.ro
Budescu

Constantin Budescu și-a încheiat socotelile cu formația chineză de care aparținea, dar încă nu s-a decis unde va juca în a doua parte a sezonului 2016-2017. Deocamdată, jucătorul de 27 de ani este mulțumit că experiența sa din China s-a încheiat și a spus că a ajuns în Asia doar pentru că a fost forțat de cei de la Astra, care aveau nevoie de banii de pe transferul său (1,2 milioane de euro).

”Sunt bine deocamdată, am reziliat cu cei din China şi mai trebuie să primesc doar nişte hârtii. Dacă ei nu şi-au mai dorit şi vor să facă altceva acolo, am reziliat în condiţiile în care au vrut ei. A fost o experienţă bună, dar am avut noroc cu accidentarea şi după ce am revenit în România, mi s-a spus că vor să reînoiască lotul şi nu am dorit să-i mai încurc. Am fost forţat să plec în China pentru că cei de la Astra aveau ceva probleme şi am vrut să-i ajut”, a declarat Constantin Budescu pentru Pro Sport.

Citește și: Belgianca Elise Mertens, adversara Monicăi Niculescu în finala de la Hobart

În așteptarea documentelor oficiale din China, care să confirme rezilierea contractului cu Dalian Yifang, fostul atacant al Astrei a spus că își dorește să ajungă la o echipă la care să joace. Totodată, acesta a lăsat de înțeles că este atras de propunerea Stelei și a precizat că nu crede că i-ar fi greu să se integreze în formația lui Laurențiu Reghecampf:

”Aş vrea să merg la o echipă unde să mă simt şi bine, chiar dacă banii sunt mai puţini. Dacă ar fi contat doar partea financiară, eram plecat demult. Nu ştiu dacă pot pleca cu altă echipă în cantonament şi în 2-3 zile voi primi hârtiile din China pentru reziliere şi atunci voi vedea.

Mă cunosc cu majoritatea jucătorilor de la Steaua, mai ales că sunt şi mulţi dintre foştii colegi de la Astra. Nu cred că aş avea probleme de adaptare dacă va fi să joc la Steaua. De la Steaua ţin direct legătura cu George Becali, nu prin intermediari şi am vorbit de câteva ori.

Ioan Niculae mi-a spus că mă vrea înapoi la echipă, dar să vedem ce va fi. Mi-aş dori să joc pe aici, mai pe aproape pe undeva”, a mai spus Constantin Budescu.

În a doua jumătate a anului 2016, Constantin Budescu a evoluat, sub formă de împrumut, la Astra. În direct în emisiunea ”Fotbal Club” de la Digi Sport, el a dezvăluit că a primit o ofertă avantajoasă din punct de vedere financiar din Turcia, dar și una din partea sârbilor de la Steaua Roșie, care erau dispuși să-i acorde aproape 35.000 de euro pe lună.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.