Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Declarații incredibile ale unui campion mondial care stârnesc furia romanilor:'Totti nu e o legendă'

www.digisport.ro
totti roma

Fostul internațional francez Cristophe Dugarry, 45 de ani, susține că Francesco Totti nu merită să fie văzut ca o legendă a fotbalului, conform RMC.

Campion mondial și european cu naționala Franței, Dugarry pune la îndoială performanțele atinse de fostul căpitan al Romei, considerând că acesta a câștigat prea puține trofee în cele 25 de sezoane petrecute în tricoul "giallorossilor".

"Nu îl pot privi pe Totti ca o legendă. Dacă era un jucător chiar atât de bun, atunci Roma n-ar fi câștigat doar un singur titlu. O legendă câștigă mult mai multe trofee.

Desigur, e un mare jucător de club, are o poveste romantică, dar, în ciuda faptului că a înscris multe goluri, nu îl pot considera printre marii fotbaliști ai lumii. A câștigat Campionatul Mondial, însă nu a fost protagonist, a jucat puțin. Niciodată nu a fost un jucător complet: oare pentru că nu a vrut să părăsească Roma sau pentru că nu a primit vreo ofertă interesantă?", se întreabă fostul jucător al lui Bordeaux, Milan, Barcelona sau Marseille, potrivit gsp.ro.

Citește și: Fanii dinamoviști sunt scandalizați de situația stadionului: Decizia suporterilor

3 trofeeare Cristophe Dugarry la nivel de club (Cupa Ligii Franței și UEFA Intertoto, plus o promovare în Ligue 1 cu Bordeaux, respectiv LaLiga cu Barcelona), bifând toate trofeele posibile cu naționala Franței (Campionatul Mondial în 1998, Campionatul European în 2000 și Cupa Confederațiilor în 2001)

Afirmațiile lui Dugarry despre prestația lui Totti la Cupa Mondială din 2006 sunt complet eronate, Totti fiind unul dintre cei mai importanți jucători sub comanda lui Marcelo Lippi la turneul din Germania. Revenit după o accidentare la gleznă, idolul capitolinilor a jucat în toate cele 7 partide ale competiției, bifând 4 assisturi și un gol crucial din penalty în prelungirile meciului cu Australia din optimile de finală, fiind inclus apoi în echipa All-Star a turneului.

5 trofeea câștigat Francesco Totti la nivel de club (1 titlu în Serie A, 2 Cupe și 2 Supercupe ale Italiei), având în palmares Campionatul Mondial din 2006, respectiv Campionatul European U21 din 1996 cu "Squadra Azzurra"

316 goluriîn 844 de meciuri a reușit Francesco Totti în toată cariera pentru Roma și naționala Italiei

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.