Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Declarații ȘOCANTE ale medicului care i-a făcut AUTOPSIA Denisei Manelista: Ce a descoperit

denisa raducu denisa manelista

Denisa Răducu, cunoscută cu numele de scenă Denisa Manelista, a încetat în noaptea de sâmbătă spre duminică, la numai 27 de ani. O celebră jurnalistă, Mara Bănică, face dezvăluiri cutremurătoare. Jurnalist a vorbit cu medicul legist care a făcut autopsia Denisei Răducu.

Din informaţiile ei, Denisa Răducu ajusese să cântărească nu mai mult de 23 de kilograme, iar medicul legist a fost şocat. "E adevărat, când îţi sună telefonul duminică dimineaţă începâd cu ora 8 şi un sfert continuu continuu, la un moment dat te dai jos din pat să vezi ce s-a întâmplat. O veste tristă! Un om tânăr. Boala asta trebuie controlată adesea la medic. (...) dimineaţă a fost dusă la autopsie, în jur de ora 4 a fost consemnat decesul pe hârtie, dar el s-a produs mai devreme. Familia a ales să o ducă la autopsie. Îmi spunea legistul care a făcut această procedură că în viaţa lui nu autopsiat pe cineva într-o stare mai decăzută de sănătate decât Denisa. Vă imaginaţi, ea ajunsese să aibă 20, 23 de kilograme, iar ficatul ei era o parte", a spus Mara Bănică la Antena 3.

Citește și: Unde lucrează soția lui Liviu Pleșoianu și ce avere are, de fapt, cel mai aprig contestatar al șefei DNA

Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, timp de câteva luni, a luptat cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o scăpa din ghearele morţii. De câteva zile, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferă, Denisa a încercat și un tratament complementar, naturist pe care însă l-a întrerupt de ceva vreme, dar, din păcate, nici acesta nu a salvat-o. Denisa s-a stins din viaţă pe 23 iulie.

Citește și: Surpriză de proporții! I-a ‘spart’ casa lui Codrin Ștefănescu și a fost promovată la cabinetul ministrului .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.