Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Declarații șocante ale ministrului Eugen Teodorovici

ponta teodorovici

Fost ministru al Fondurilor Europene, actual sef la Finante, Eugen Teodorovici face afirmații uluitoare despre fondurile europene. Potrivit consultantului Octavian Serban, Teodorovici anunță ca Romania va pierde 4 miliarde de euro desi el a condus ministerul pana de curand.

"Acum, cand a mai ramas 1% din timpul util, vine ministrul Teodorovici, cel care a pastorit direct acest sistem in ultimii ani, cel care lansa cifre halucinante de absorbtie, cel care se batea cu caramida in piept cand descria performantele nemaiintalnite ale echipei sale, si, cu nonsalanta, ne spune ca Romania va pierde bani, circa 4 miliarde de euro", scrie consultantul Octavian Șerban unul dintre consultanții specializați pe subiectul fondurilor UE.

"Desi am o bogata experienta in analiza sistemului de absorbtie a fondurilor europene, in ceea ce priveste situatia concreta de la noi din tara am crezut ca le-am vazut pe toate. Ei bine, nu! Pe lista lunga de "asa nu" - aroganta, nepricepere, coruptie, clientelism, inconstienta etc. - se adauga acum si ipocrizia"... Cat de mare sa fie ipocrizia, cat de adanca lipsa de responsabilitate si cat de caustica aroganta unuia care a construit acest sistem total neperformant, incat sa aiba tupeul acum sa vina sa ne spuna ca avem probleme!", arata consultantul.

Din pacate, disfunctionalitatea sistemului este mult mai grava chiar si decat dezvaluie acum ministrul Teodorovici, dar aceste probleme vor iesi cu adevarat la iveala dupa inchiderea ciclului la 31 decembrie 2015, dupa trimiterea rapoartelor finale catre Bruxelles si, mai ales, dupa alegerile de la anul, mai spune Octavian Șerban pe Ziare.com.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.