Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Declarațiile lui Corneliu Vadim Tudor au scandalizat CNA-ul! Amendă pentru o televiziune

vadim

Corneliu Vadim Tudor a spus că România "e pe mâna unui handicapat, un neamţ de mâna a doua" și a scandalizat CNA-ul! Astfel, pentru că România TV a găzduit declarațiile lui Vadim, CNA a decis, marţi, să o amendeze cu 20.000 de lei. Membrul Consiliului propus chiar de președintele Klaus Iohannis, Dorina Rusu, a precizat că există o asemănare din ce în ce mai mare între OTV şi România TV.

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a analizat, în şedinţa de marţi, mai multe emisiuni difuzate la România TV, între care şi "Ediţie specială" din 30 noiembrie 2014, în care au fost invitaţi Corneliu Vadim Tudor şi Miron Cozma.

În această emisiune, în afară de afirmaţiile în care Corneliu Vadim Tudor se referă la România care s-ar afla "pe mâna unui handicapat", a "unui neamţ de mâna a doua", acesta se mai întreabă "de ce nu stă dracului la cratiţă" "cucoana asta Angela". În urma difuzării acestei emisiuni, România TV şi-a cerut scuze într-o emisiune de ştiri şi s-a delimitat de afirmaţiile făcute de Vadim Tudor.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.