Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Declaratii BOMBA in cazul violului din Vaslui. Ce au vrut sa-i faca fetei parintii violatorilor

violenta conjugala

Noi informatii apar in cazul violului din Vaslui. La scurt timp dupa ce violatorii au fost pusi in arest preventiv, parintii acestora au mers la liceul fetei, au urcat-o intr-o masina si au dus-o la un notar din localitatea Negresti unde i-au cerut sa isi ia angajamentul ca va retrage plangerea in schimbul unei sume de bani.

Intregul episod este povestit de notarul Marieta Ioniti:

"Cred cã în luna decembrie au venit. Tin minte cã era frig afarã. Am vãzut-o pe fatã speriatã si bulversatã si nu am dat curs cererii lor. Am întrebat-o pe fatã dacã are avocat si mi-a spus cã are. Apoi am întrebat-o dacã pãrintii ei si avocatul stiu cã a venit la Negresti pentru mediere si mi-a rãspuns cã nu. Tatãl unuia dintre violatori a fãcut promisiunea cã îi va da bani. Pe fatã nu o interesau banii lor. Era speriatã si nu voia decât sã se termine cât mai repede toatã povestea. În aceste conditii, mi s-a pãrut onest si profesionist sã refuz medierea. I-am spus cã, orice acte va semna aici la mine, este vorba de un viol si ancheta nu se va opri", a povestit Marieta Ioniti, notar în Negresti. Tatãl unuia dintre violatori, vãzând cã notarul o sfãtuie pe fatã sã nu semneze a avut tupeul sã îi spunã acesteia cã îsi depãseste atributiile. "Cred cã ati auzit în presã despre viol si de asta ne refuzati.", îsi aminteste notãrita cã i-ar fi spun tatãl unuia dintre violator, cel care i-a fãcut fetei propunerea financiarã.

Si tatal fetei a fost socat si infuriat de gestul parintilor violatorilor.

Citeste marturia lui si alte detalii aici: http://revistablogurilor.ro/violatorii-din-vaslui-i-au-dat-o-sacosa-cu-bani-victimei/

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.