Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Declarații incredibile în Italia: 'Sper ca avionul lui Juve să se prăbușească' - VIDEO

Juventus

"Made în Bo", o emisiune a unui post de radio din Bologna a fost suspendată după ce în timpul unei ediții din weekend a produs un dialog incredibil, când Juventus Torino a fost ținta unor insulte venite din direcția moderatorului și a unui suporter intrat prin telefon.

Juventus a încheiat sezonul din Serie A cu un nou titlu și se pregătește pentru finala Ligii Campionilor, pe care o va disputa în weekend, împotriva lui Real Madrid. Nu toți italienii vor fi însă fanii torinezilor în duelul de la Cardiff. După victoria lui Juventus la Bologna, obținută în prelungirile ultimei etape, un fan rossoblu a explodat.

"Reușesc să fure chiar și în meciurile care nu mai contează pentru nimic. Am sunat pentru că nu mai suport. Sper ca avionul care îi va transporta la finala Ligii Campionilor să se prăbușească" și-a început suporterul tirada la adresa campioanei Italiei, conform Digisport.ro.

Citește și: Un oficial FRF anunță: 'Mircea Lucescu nu poate să fie selecționerul României'

"Continuă te rog! Și eu îmi doresc ca toți juventinii să moară! Ești vocea mea, ești un mit, ești idolul meu!" l-a încurajat moderatorul emisiunii, la rândul său suporter al Bologniei, în timp ce jurnalistul prezent alături de el în studio s-a dezis de aceste afirmații.

"Mi-e scârbă! Toți cei care poartă acel tricou sunt o rușine pentru fotbal, la fel și conducătorii, antrenorii și suporterii. Sunt rușinea fotbalului italian. Îmi doresc din tot sufletul ca acel avion să se prăbușească" a continuat fanul.

"Așa este! Aici este postul de radio care spune adevărul!" a concluzionat gazda emisiunii, care a atunci când a fost întrebat despre această ieșire necontrolată, a precizat că era vorba mai mult despre "o moarte metaforică".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.