Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Demisie de ULTIMĂ ORĂ la vârful PNL

demisie

Copreşedintele PNL Cluj, Marius Nicoară, şi-a anunţat duminică, printr-o scrisoare deschisă, demisia din funcţia deţinută în partid, informează agerpres.ro.

''La alegerile locale de acum trei săptămâni, PNL Cluj a triumfat. Cred că acesta este cel mai potrivit moment pentru mine să anunţ că a venit vremea să renunţ la copreşedinţia PNL Cluj, asigurând astfel un transfer de generaţii la conducerea partidului. Am transmis conducerii centrale a PNL demisia mea din funcţia de copreşedinte al organizaţiei judeţene'', a declarat Nicoară, în scrisoare.

Fost ministru, dezvăluiri BOMBĂ: Cum este înșelată populația de BNR

El a amintit că în urmă cu 15 ani a fost ales preşedinte al PNL Cluj.

''Am pornit la drum alături de o echipă rezultată dintr-o competiţie internă autentică, la capătul căreia am preluat ştafeta organizaţiei liberale judeţene de la deputatul, profesorul şi colegul nostru Anton Ionescu. PNL Cluj avea atunci o cotă de suport politic de circa 6%. Aveam însă încredere deplină, atunci ca şi acum, în potenţialul de creştere şi capacitatea de a performa în susţinerea intereselor clujenilor a partidului la a cărui refondare am contribuit ca tânăr membru, încă din ianuarie 1990'', a spus Nicoară.

Acesta a precizat că a cunoscut la conducerea filialei şi performanţe şi eşecuri, ''aşa cum e normal în viaţa politică'' şi într-o societate plină de transformări, cum a fost cea românească din ultimele două decenii.

Cărtărescu, despre BREXIT: Este o CATASTROFĂ pentru Europa. La Răsărit se bea șampanie

Am traversat şi ani de opoziţie, şi de guvernare, contribuind cu reprezentanţi ai PNL Cluj la nivelul Executivului şi în Parlament. (...) Când a fost cazul, mi-am cerut scuze public pentru susţinerea acordată unor colegi care nu s-au ridicat la nivelul aşteptărilor noastre şi ale comunităţii'', a mai spus Nicoară.

Adrian Năstase, declarație SURPRINZĂTOARE după BREXIT: Germania a câştigat, după 70 de ani, războiul

Acesta a amintit că PNL a câştigat de trei ori preşedinţia Consiliului Judeţean Cluj, iar la ultimele alegeri a câştigat, pentru prima dată, poziţia de primar al municipiului Cluj-Napoca. De asemenea, la ultimele alegeri pentru Consiliul Judeţean, votul politic al PNL Cluj a fost de 38%, cel mai mare înregistrat în istoria partidului pe plan local.

În scrisoare se mai precizează că în noiembrie 2014 la Cluj s-au înregistrat cele mai multe voturi pentru candidatura lui Klaus Iohannis, dintre toate judeţele ţării.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.