Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Demisie la Antena Group: După 15 ani, pleacă din Trustul Intact

intact

Lovitură pentru cei de la Antena Group. Unul dintre cei mai importanţi oameni a plecat din trust. Monica Stoicescu, TV Sales Director Antena Group, pleaca din grupul Intact, dupa 15 ani in care a lucrat la televiziunile detinute de familia Voiculescu.

"Dumas a scris "Dupa 20 de ani", eu sunt mai modesta, va scriu dupa 15. Vine o zi cand iti golesti sertarele, iti strangi amintirile, te imbratisezi cu oamenii dragi din preajma ta si iti promiti ca o sa va vedeti la o cafea. Fix asa voi face si eu! Nu o sa va scriu faza aia cu "noile provocari" pentru ca am citit-o de atatea ori in ultimii ani si suna a sablon de pensionare (ceea ce nu este cazul meu)

Vezi şi: Verdict CNA în cazul Antenelor după întâlnirea cu ANAF: 'Nimeni nu le-a scos cu forţa'

In schimb, o sa va multumesc pentru toate reusitele noastre, pentru zilele in care m-ati facut sa rad sau ati avut o vorba buna pentru mine si fiti siguri ca "totul va fi bine!" Voi aveti treaba, asa ca nu va mai retin si va zic "vant la pupa" in tot ceea ce vreti sa faceti bun si frumos, imi pare bine ca v-am intalnit si cu siguranta ne vom revedea!"

Citește și: Mâna lui Dumnezeu a apărut pe cer / FOTO

Monica Stoicescu a mai spus că "o despartire cu acordul partilor". Intrebata care este motivul plecarii din trust, ea a aratat ca: "Vreau sa fac foarte multe lucruri personale si aveam nevoie de o perioada sabatica". Intrebata de asemenea ce va face in continuare, Stoicescu a precizat ca nu a luat inca o decizie, spune paginademedia.

Vezi şi: Legea dării în plată, aproape de aprobare: Decizia luată în Senat

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.