Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Demisie la vârful ALDE după rezultatul DEZASTRUOS la alegerile locale

alde.ro
alde

Rezultatele obţinute de candidatul ALDE în alegerile parţiale pentru funcţia de primar al municipiului Deva, 2,63% din opţiunile electoratului şi 565 de voturi, au fost catalogate, luni, ca "mizerabile" de către preşedintele filialei judeţene ALDE Hunedoara, Mircea Moloţ, acesta apreciind că vinovaţi de scorul electoral sunt toţi membrii organizaţiei.

Citeşte şi: Dragnea primeşte o LOVITURĂ din interiorul Guvernului! Consilierul premierului Tudose îi cere DEMISIA

"Este cea mai nefastă zi din viaţa mea de politician, când sunt obligat să spun că rezultatele pe care le-am avut n-au fost slabe, n-au fost sub aşteptările noastre, ci au fost mizerabile. (...) A fost un duş rece, cu gheaţă, care sper să ne trezească pe toţi, de la mine (preşedinte, n.r.) până la ultimul cotizant. Fără activitate politică rezultatele nu vin, chiar dacă e vorba de alegeri parţiale", a declarat preşedintele ALDE Hunedoara. 

Potrivit acestuia, candidatul ALDE la Primăria Deva, Ovidiu Popa, şi-a înaintat luni demisia din partid şi din funcţia de preşedinte interimar al filialei municipale ALDE Deva. Organizaţia va fi condusă, până la alegerile interne din decembrie, de un preşedinte interimar, în persoana lui Emanuel Clej. 

"Misiunea mea este de a eficientiza activitatea politică la nivel de organizaţie, creşterea numărului de membri şi să interacţionez mai mult cu membri ALDE", a spus Clej. 

La alegerile pentru Primăria Deva, desfăşurate pe 5 noiembrie, candidatul ALDE, Ovidiu Popa, s-a clasat pe locul al şaselea, cu 565 de voturi şi 2,63% din opţiuni, fiind devansat de reprezentanţii PNL, PSD şi USR, dar şi de doi candidaţi independenţi.

Citeşte şi: Şeful Senatului, explicaţii pe o lege care a stârnit CONTROVERSE. Ce buget i se va aloca Casei Regale - VIDEO .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.